krzyss
Pionier e-mobilności
A to jak zakup prywatny to chyba tak.Mogą zwrócić. To znaczy do 14 dni od złożenia zamówienia można się rozmyślić i rezygnować bez podawania przyczyn. Potem pieniądze przepadają.
A to jak zakup prywatny to chyba tak.Mogą zwrócić. To znaczy do 14 dni od złożenia zamówienia można się rozmyślić i rezygnować bez podawania przyczyn. Potem pieniądze przepadają.
Wg prawa masz 14 dni na zwrot artykułu zakupionego poza siedzibą sprzedającego czyli np przez internet.
Art. 38.
Prawo odstąpienia od umowy zawartej poza lokalem przedsiębiorstwa lub na odległość nie przysługuje konsumentowi w odniesieniu do umów:
3) w której przedmiotem świadczenia jest rzecz nieprefabrykowana, wyprodukowana według specyfikacji konsumenta lub służąca zaspokojeniu jego zindywidualizowanych potrzeb;
mam hak, nie planowałem go użyć ale użyłem, sprawdza się bardzo dobrze choć SR+ nie ma sensownego zasięgu by jeszcze doczepiać mu coś takiego:Jeśli ktoś się interesuje to dodanie haka do auta kosztuje 6500zł.
Właśnie rozmawiałem z Tesla i czekam na odpowiedz czy są jakieś auta dostępne które są już w drodze do nas i mają taki hak dostępny.
Ktoś z was ma hak w aucie i może pochwalić się jak on się sprawdza?
Jak u Ciebie wyglądało zamówienie auta z hakiem?Mam hak i planuje korzystać z niego głównie do targania rowerów na wypady weekendowe, oraz jak ostatnio się okazało, wypożyczenia przyczepy żeby coś przetransportować na krótki dystans.
Ale na bank nie sprawdzi się w ciągnięciu kempingu czy łódki.
Czemu "na bank" się nie sprawdzi? To chyba zależy od przyczepy, albo łódki… Póki się mieścisz w DMC to nie spodziewałbym się problemów.Ale na bank nie sprawdzi się w ciągnięciu kempingu czy łódki.