Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Odebrałem o trzy dni wcześniej, sam odbiór szybko, latwo, przyjemnie.
Przyjechałem 30 minut wcześniej, znalazlem swojego na placu, zrobiłem oględziny - więc jak podszedłem do biurka to już tylko formalności i do domu.

Naładowany był do 86% i miał już chlapacze 😉👌

Nie będę się silił na recenzję bo za wcześnie 😉 powiem tylko, że kocham go po prostu 🥰🚗

View attachment 14660
No kolor piękny - w całej palecie kolorystycznej ten jest naprawdę świetny i się wyróżnia. Niestety mnie jego cena zabiła niemniej gdybym miał wybierać cokolwiek innego niż perłowa biel w gratisie to nawet bym się nie zastanawiał. Innych bym nie rozważał bo są słabe i nie warte dopłaty.

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Przy zamawianiu podajesz swój kod pocztowy. Na tej podstawie dobierane jest najbliższe miejsce rejestracji (ja tak miałem)

mart15

Zadomawiam się
ja bym dzwonił na Twoim miejscu, mają tam lekki bałagan więc nie zdziwiłbym się gdyby o Tobie "zapomnieli".
ja miałem taką akcję, że auto miałem odebrać w poprzednią środę i we wtorek przed odbiorem zadzwonili, że jednak dopiero w kolejny poniedziałek (czyli wczoraj). trochę się wkurzyłem bo sobie wszystko ustawiłem na odbiór w środę więc byłem trochę mało przyjemny i poprosiłem, żeby pani zadzwoniła i potwierdziła w czwartek, że na 100% auto będzie do odbioru w poniedziałek. w czwartek faktycznie pani dzwoni i mówi, że potwierdza odbiór w poniedziałek a ponieważ miałem w aplikacji info, że odbiór w poniedziałek o 14 to zapytałem czy da radę odebrać przed południem. Pani na to, że nie ma problemu a nawet jak chcę to mogę odebrać w sobotę (tę poprzednią przed poniedziałkiem) i tak oto jeżdzę autem od soboty także ten...

r00tku

Posiadacz elektryka
Rozmawiałem z Teslą Ząbki w sprawie mojego zamówienia (14 listopada, M3LR Stealth Grey, czarne wnętrze, bez haka) i VIN zostanie przypisany prawdopodobnie dopiero w połowie grudnia.

Są jakieś pojedyncze sztuki M3LR w inventory (tj. gdy ktoś zrezygnował z zamówienia), ale w innych kolorach (np. niebieski)

wełna78

Zadomawiam się
Rozmawiałem z Teslą Ząbki w sprawie mojego zamówienia (14 listopada, M3LR Stealth Grey, czarne wnętrze, bez haka) i VIN zostanie przypisany prawdopodobnie dopiero w połowie grudnia.

Są jakieś pojedyncze sztuki M3LR w inventory (tj. gdy ktoś zrezygnował z zamówienia), ale w innych kolorach (np. niebieski)
Ja właśnie też jestem po rozmowie.
VIN podobnie jak u Ciebie najprawdopodobniej połowa grudnia, odbiór auta ..... styczeń.
Teraz muszę ogarnąć chociaż fakturę na grudzień, bo w styczniu nie będzie mi ona do niczego potrzebna.....