Jest też opcja - pozostawić do wiosny lub najbliższej odwilży i wtedy nie trzeba zgarniać. Wtedy włączy się w Tesli opcja automatycznej zamiany śniegu w wodę.Tak, tak ma być. Jak nie chcesz żeby wpadał, to go zgarnij, zanim otworzysz bagaznik.
Chyba tak, a po bokach są takie dwa zagłębienia na śniegJak oglądałem taką Teslę ostatnio, to zauważyłem, że tam jest taki specjalny zbiornik pod podłogą bagażnika. Podejrzewam, że to właśnie na tą wodę.
Tak, to znany fakt od czasu wynalezienia sedanów.Jak macie 15 cm śniegu na samochodzie i otwieracie bagażnik, to czy wpada wam ten cały śnieg do bagażnika? Mi tak, zastanawiam się czy tak ma być.
Gdzie w tesli jest bagażnik ❓🫢Jest też opcja - pozostawić do wiosny lub najbliższej odwilży i wtedy nie trzeba zgarniać. Wtedy włączy się w Tesli opcja automatycznej zamiany śniegu w wodę.
Ja mam większy problem - jak otworze bagażnik w czasie ulewy do leci do niego deszcz - tez tak macie?
No jak o gdzie - pod siedzeniemGdzie w tesli jest bagażnik ❓🫢
TakJak macie 15 cm śniegu na samochodzie i otwieracie bagażnik, to czy wpada wam ten cały śnieg do bagażnika? Mi tak, zastanawiam się czy tak ma być.