Bronek
Pionier e-mobilności
mi troche zostawało
Zgłosiłem serwis
Mobilny przyjechał i zgarnął do bagaznika resztę
Last edited:
mi troche zostawało
W sumie to nie zamyka jak jest deszcz?U mnie co prawda w wersji z 2021, jak zostawię otwarte okna to deszcz potrafi napadać do środka!
Ooo, i Ty też? Już chciałem to reklamować. Kiedyś otwarlem szyby i podczas mycia woda mi się wlała do środka, czy też tak macie?Jest też opcja - pozostawić do wiosny lub najbliższej odwilży i wtedy nie trzeba zgarniać. Wtedy włączy się w Tesli opcja automatycznej zamiany śniegu w wodę.
Ja mam większy problem - jak otworze bagażnik w czasie ulewy do leci do niego deszcz - tez tak macie?
Ja mam wodę z wlasnej studni, to wszystko zmienia. Jest zdrowa i jest suchaOoo, i Ty też? Już chciałem to reklamować. Kiedyś otwarlem szyby i podczas mycia woda mi się wlała do środka, czy też tak macie?
Dyletanci to jedno, ale kanały YouTubowe tak nakręcały i nakręcają hype na Teslę, że można uwierzyć, że ma pola siłowe odpychające wodę i unosi się nad ziemią.Też tak macie wrażenie że od czasów pionierskich sprzed paru lat za elektryki wzięli się kompletnie dyletanci a pytania są rodem z elektrody?
To chyba objaw że wchodzą w mainstream...
Dokładnie. To nawet nie jest dobrze zaprojektowany samochód na nasz klimat.Dyletanci to jedno, ale kanały YouTubowe tak nakręcały i nakręcają hype na Teslę, że można uwierzyć, że ma pola siłowe odpychające wodę i unosi się nad ziemią.
Tesla wszystko potrafi, a jak nie potrafi to będzie OTA update.
Przez to od niej wymaga się rzeczy, których nie robią inne samochody.
Kiedyś rzeczywiście był problem z wodą wlewającą się do bagażnika z tylnej szyby, ale chyba uszczelka chyba została podwyższona. Innym razem woda dostawała się do bagażnika jeśli cokolwiek leżało na uszczelce. Była taka miękka że nawet igła sosnowa potrafiła zrobić szczelinę i rozszczelnić połączenie uszczelek.
Eeeeeee, no bez przesady. Zdecydowanie wolę wsiąść do Tesli niż do Octavii 2.0TDI.Tesla zimą mnie po prostu irytuje.