Holiday Update - spekukacje

chewbacca

Posiadacz elektryka
Ten blind spot jest ciekawy z tego:
no... ale... przecież to było... zarówno okienko z kamerą jak i blind spot warning tylko w innej postaci (na wizualizacji z lewej strony ekranu). To teraz dodali tylko dodatkowy kolorek także na obrazie z kamerki? I holiday update? Przecież dla programisty to 2 minuty roboty. To ja już mam pomysł na holiday update za rok - dodanie do tego powiadomienia dźwiękowego. eh...

slaveq

Pionier e-mobilności
no... ale... przecież to było... zarówno okienko z kamerą jak i blind spot warning tylko w innej postaci (na wizualizacji z lewej strony ekranu). To teraz dodali tylko dodatkowy kolorek także na obrazie z kamerki? I holiday update? Przecież dla programisty to 2 minuty roboty. To ja już mam pomysł na holiday update za rok - dodanie do tego powiadomienia dźwiękowego. eh...
No nie dwie minuty ale jednak faktycznie nie za dużo, próbuje po prostu szukać jakichś pozytywów :).

Norbert

Posiadacz elektryka
A ja bym sobie życzył aby poprawili problem z "migającym" światłem ostrzegawczym (żółte) bo mi auto czkawki dostaje :D jak sobie takie wisi nad przejściem dla pieszych to auto nie wie do końca co ma zrobić...

MarcinEV

Posiadacz elektryka
mi sie juz bardzo podoba apka; myślę, że wiele pozytywnych rzeczy nas czeka