Funkcje S3XY buttons

Bronek

Pionier e-mobilności
Dodali coś czego nie rozumiem np boombox podczas jazdy ale nie dziala lub ja nie umiem tego odpalić. Jest opcja przycisków w chmurze ale nie kumam jak to działa ( ponad stówkę trza dać
A tu filimik dla tych co jeszcze nie wiedzą o tych fajnych w sumie możliwościach

Bronek

Pionier e-mobilności
Będzie dla S i X ten cycek
SmartSelect_20231204-113729_YouTube_copy_977x369.jpg

pmlody

Pionier e-mobilności
Jest nowa wersja aplikacji i Funkcja dla tych co im się wyłącza AP po zmianie pasa
Jak by taką funkcję dodał ingenext... :unsure:

Bronek

Pionier e-mobilności
Są przyciski wirtualne w chmurze i chyba za to zapłaciłem dodatkowo, a nie korzystam.
One się wyświetlają na ekranie
Nie testowałem nowej wersji. Jedno co widzę to to zniknęły mi opisy w aplikacji przycisków fizycznych. Pewnie trzeba będzie je ponownie opisać?
Zrobili kilka opcji wyświetlsnia (prosiłem kiedyś o pionową).. Obiecali i jest.
Mnie interesują ikony pojawiające się jak włączysz np wew obieg lub tylny nawiew, podgrzewanie baterii! . Normalnie Tesla zmiany nie pokazuje
Idę sprawdzę

Ps Nie ma dla mnie ważnej funkcji np podświetlenia lub pokazania w jakim stanie jest dana funkcja w pionowym widoku.. Czyli ja i tak będę korzystałem ze starego, widoku gdzie nie ma przycisków ekranowych. Napisałem do nich.
Fajnie by było aby np ekranowy przycisk np "recyrkulacji" po jego aktywowaniu zmienił barwę lub itp. Inaczej nie wiadomo jaki jest stan danej funkcji Tesla nie pokazuje

Last edited:

pmlody

Pionier e-mobilności
Są przyciski wirtualne w chmurze i chyba za to zapłaciłem dodatkowo, a nie korzystam.
One się wyświetlają na ekranie
I namówił!
(edyta) da się ściągnąć apkę i poklikać bez podpiętego commandera i auta. Są guziki na dashboardzie, więc można używać bez fizycznych buttonów.

Last edited:

rawier

Posiadacz elektryka
Jest nowa wersja aplikacji i Funkcja dla tych co im się wyłącza AP po zmianie pasa
View attachment 15216

Pierwsza moja myśl to "kupuję" ale za chwilę przypomniał mi się nowy "ficzer" autopilota - po pięciu ostrzegawczych wyłączeniach następuje dezaktywacja na tydzień. Autopilota używam głównie w trasie i zmiana pasa wiąże się z reguły z wyprzedzaniem, czyli jeżeli sexy buttons wymuszają jego włączenie i stanie się to przy prędkości powyżej 140km/h to od razu wpadnie ostrzeżenie i wyłączenie do ponownego uruchomienia. No i w ten sposób zebrać 5 może być stosunkowo łatwo. Chyba poczekam aż ktoś kto już posiada przetestuje jak to działa 😁 Nie chciałbym wracać z Chorwacji z karnie wyłączonym autopilotem...

pmlody

Pionier e-mobilności
Pierwsza moja myśl to "kupuję" ale za chwilę przypomniał mi się nowy "ficzer" autopilota - po pięciu ostrzegawczych wyłączeniach następuje dezaktywacja na tydzień. Autopilota używam głównie w trasie i zmiana pasa wiąże się z reguły z wyprzedzaniem, czyli jeżeli sexy buttons wymuszają jego włączenie i stanie się to przy prędkości powyżej 140km/h to od razu wpadnie ostrzeżenie i wyłączenie do ponownego uruchomienia. No i w ten sposób zebrać 5 może być stosunkowo łatwo. Chyba poczekam aż ktoś kto już posiada przetestuje jak to działa 😁 Nie chciałbym wracać z Chorwacji z karnie wyłączonym autopilotem...
Screenshot_20231222_085952.jpg

Jak by dali opcje max, to by nie było problemu ;)