Jakie baterie w Tesla model 3 long range 2021 dostawa w czerwcu

p0li

Pionier e-mobilności
A co się stało z naszymi malkontentami z forum? Miała być strona założona o skandalicznej jakości i cisza. Ja też swoje auto odebrałem w czerwcu (teraz 6k km przejechane), jedyne co musiałem zrobić to wyregulować drzwi przednie i klapę tylna, przyjechał do mnie pod Kraków mobilny serwis i sprawa załatwiona. Poza tym sama radość z użytkowania.
a po co strona? już to co piszesz jest potwierdzeniem lichej jakości tej marki

ja odebrałem auto europejskiej (uważanej za kiepską) marki, jeżdżę od 3 tygodni, zrobiłem 3 tys i absolutnie nić nie musiałem naprawiać, poprawiać, dokupować - wszystko jest na miejscu, nic nie jest krzywo, nic nie paruje - po prostu ładuję i jeżdżę

Michal

Moderator

ja odebrałem auto europejskiej (uważanej za kiepską) marki, jeżdżę od 3 tygodni, zrobiłem 3 tys i absolutnie nić nie musiałem naprawiać, poprawiać, dokupować - wszystko jest na miejscu, nic nie jest krzywo, nic nie paruje - po prostu ładuję i jeżdżę
Jest i malkontent - "nie mam ale się wypowiem" :p
Jeden post o tym, że żadna tesla nie jest tak wygodna jak ICE (w wątku o podwyżce cen na SuC), a drugi tutaj o tym, że w Tesla licha jakość, bo on ma Citroena ;)

slaveq

Pionier e-mobilności

Buahaha :). A jednak dalej są :). Tak tak słaba jakość strasznie, czasem przechodzę koło mojego Opelka Astry, który stoi i się kurzy i z rozrzewnieniem wspominam tą jakość i cudowność wykonania już teraz francuskiego ICE :D.

v460

Fachowiec
Obczaj sobie DS7, zmienisz zdanie ;) wiem z wlasnego doswiadczenia. Zwlaszcza jakosc skory.
Niech sobie będzie nawet skóra z penisków reniferów a i tak nie chcę Francuza z dieslem czy benzyną. Przewaga jakościowa Tesli to technologia. Taką przewagę miał kiedyś Ford T, Mercedes, miały też Citroeny. Dziś ma ją Tesla.

p0li

Pionier e-mobilności
Jest i malkontent - "nie mam ale się wypowiem" :p
a to jest jakiś warunek konieczny do wyrażania swojej opinii? co do malkontenctwa to może pogadaj z kolegami piszącymi w wątku o klikbajtowym tytule
Jeden post o tym, że żadna tesla nie jest tak wygodna jak ICE (w wątku o podwyżce cen na SuC), a drugi tutaj o tym, że w Tesla licha jakość, bo on ma Citroena ;)
o tym że tesla to słaba jakośc wykonania jest na forum wątek na 40 stron z jękami zawiedzionych posiadaczy tesli i o jej jakości nie przesądza stan mojego posiadania (a citroena mam 9-go i jeżdzę nimi od 1996r)

pawlaczynski

Fachowiec
Obczaj sobie DS7, zmienisz zdanie ;) wiem z wlasnego doswiadczenia. Zwlaszcza jakosc skory.
Tesle za pół bańki (s, x) też są fajnie wykończone. Tylko jakość to trochę więcej niż fajna skóra, której ja już nie chcę bo po co mordować zwierzaki - na Eco skórze moje cztery litery też się dobrze czują jak fotele fajnie wyprofilowane, a samochód dobrze się prowadzi i mnie z tych foteli nie wyrzuca.
Ale co kto lubi = demokracja