Holiday Update

mart15

Zadomawiam się
u mnie też spadł w końcu update.
na "plus" wycieraczki, widok 3D na razie neutralnie - muszę potestować, swój dźwięk zamykania - fajny feature

EVOwner

Zadomawiam się
Dokładnie to samo. Update zakończył się przed chwilą i widzę, że w sentry jest podgląd ze wszystkich kamer. Może coś w autopilocie poprawili bo u mnie to nie funkcjonuje zbyt dobrze.
A ma ktoś z T3MH LR? Czy to nie ma znaczenia.
Czy trzeba mieć wybraną opcję zaawansowane do bety aby otrzymać ten update? Da się to jakoś wymusić?

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
A ma ktoś z T3MH LR? Czy to nie ma znaczenia.
Czy trzeba mieć wybraną opcję zaawansowane do bety aby otrzymać ten update? Da się to jakoś wymusić?
Tak, mam, ustawione na standard.

Alex72

Nowy na Forum
A ja dzisiaj otrzymałem wersje 44.30.6 ale co ona poprawiła to jeszcze nie wiem.Wiem tylko tyle że coś zaczęło zaczęło mi buczeć z przodu tak jakby wentylator jakieś dźwięki wydawał chociaż wszystko jest wyłączone.

Psujek

Zadomawiam się
też dostałem 44.30.6 (aktualnie mam 44.30.4) - ale dopiero jak wrócę z wyjazdu odpalę update

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Nie zauważyłem żeby coś się mocno zmieniło po wgraniu .6 😉

Pyo_trek

Posiadacz elektryka
A ja dzisiaj otrzymałem wersje 44.30.6 ale co ona poprawiła to jeszcze nie wiem.Wiem tylko tyle że coś zaczęło zaczęło mi buczeć z przodu tak jakby wentylator jakieś dźwięki wydawał chociaż wszystko jest wyłączone.
Mam podobnie: