Sprzedam Tesla Y Extra Autopilot Czarna 10ts km

STMS

Pionier e-mobilności
Akurat o dotacji w Polsce nie wiem za wiele. Ale dziękuję less za odpowiedź. To tylko utwierdza mnie że Pan STMS lubi szukać dziury w całym. Jeśli chodzi o inteligencję to Panie STMS czasami nie warto traktować ludzi z góry bo Pan less chyba poinformował nas oboje jeśli chodzi o Pańskie słowo klucz czyli dotacje. Także jeszcze raz zapraszam Pana STMS do zajęcia się czymś pożytecznym a nie moim postem. Życzę miłego wieczoru

widocznie nadal nie rozumiesz, że jak chcesz sprzedać używkę to min 25 % od ceny nowego po dotacji musisz dać a i tak z DE to nie jest rozsądna cena za roczniaka z niepewnym pochodzeniem i niewiadomo jak traktowaną baterią

STMS

Pionier e-mobilności
Cześć.
IMHO nieatrakcyjność oferty nie jest wystarczającym powodem wyzwisk, ani do powtarzania tego samego komunikatu w kółko.
to nie jest nieatrakcyjna oferta - to świadome obrażanie użytkowników forum, świadome szukanie jelenia

widać w DE nie udało się znaleźć to myśli, że w PL znajdzie niedouczonego

Martinde1184

Zadomawiam się
miałem nie odpisywać już na Pańskie posty ale akurat w tym momencie ja jestem obrażony przez takie pańskie pisanie. To że interesuje mnie ta cena to nie znaczy że ktoś musi tyle mi zapłacić! Nikogo nie zmuszam do kupna! A Ty chyba nie masz co robić tylko czytasz posty z nudów i szukasz żeby się doczepić. Jak Ci nie pasuje to zgłoś mój post moderatorowi i zakończ swoje bezsensowne wypociny. Chcesz to idź na allegro czy inny portal i tam pisz do ludzi którzy wystawiają drożej Tesle z większym przebiegiem i starsze! A teraz albo „odwal” się albo zgłoś to moderatorowi. Szczęśliwego Nowego Roku!

STMS

Pionier e-mobilności
miałem nie odpisywać już na Pańskie posty ale akurat w tym momencie ja jestem obrażony przez takie pańskie pisanie. To że interesuje mnie ta cena to nie znaczy że ktoś musi tyle mi zapłacić! Nikogo nie zmuszam do kupna! A Ty chyba nie masz co robić tylko czytasz posty z nudów i szukasz żeby się doczepić. Jak Ci nie pasuje to zgłoś mój post moderatorowi i zakończ swoje bezsensowne wypociny. Chcesz to idź na allegro czy inny portal i tam pisz do ludzi którzy wystawiają drożej Tesle z większym przebiegiem i starsze! A teraz albo „odwal” się albo zgłoś to moderatorowi. Szczęśliwego Nowego Roku!
widać ciśnienie wzrosło ... 🤪 może dotarło ...

a wiesz gdzie opublikowałeś ogłoszenie ... ?
na forum dyskusyjnym więc nie dziw się ,że ktoś wydaje swoje opinie o tej "ofercie" ...

Martinde1184

Zadomawiam się
Tak ciśnienie wzrosło bo dodałeś swoje opinie już wczoraj a dziś nadal powielasz swoje opinie. Ja mam w przeciwieństwie do Ciebie inne zajęcia niż siedzenie w tel na forum i nie mam ochoty odpisywać jednemu nudnemu facetowi. I na tym kończę konwersacje z Tobą.

STMS

Pionier e-mobilności
Tak ciśnienie wzrosło bo dodałeś swoje opinie już wczoraj a dziś nadal powielasz swoje opinie. Ja mam w przeciwieństwie do Ciebie inne zajęcia niż siedzenie w tel na forum i nie mam ochoty odpisywać jednemu nudnemu facetowi. I na tym kończę konwersacje z Tobą.

i bardzo dobrze ... skoro forum chcesz traktować jak allegro czy olx to faktycznie więcej nie pisz

inter

Pionier e-mobilności