Niestety, są te SC w pl ale nie tam gdzie są potrzebne. GW już lepiej z lokalizacją, więc nawet bez abonamentu raz na jakiś czas można się naładować. Ale coraz bardziej przypominają monopol.Ja ladowalem na ionity (roaming GW, abo 35zl). zamiast na SuC w ciechocinku ostatnio… bo ionity czas dojazdy 1minuta, ciechocinek znow 10-15minut w obie strony, i zajete trzy stanowiska wiec szybkosc 60kW… nawet sie wczoraj kolejka zrobila.
Patrząc na fotkę to był MOP na A2, to nie bardzo mi pasuje do porównywania z SuC Ciechocinek, dzieli je >170kmJa ladowalem na ionity (roaming GW, abo 35zl). zamiast na SuC w ciechocinku ostatnio… bo ionity czas dojazdy 1minuta, ciechocinek znow 10-15minut w obie strony, i zajete trzy stanowiska wiec szybkosc 60kW… nawet sie wczoraj kolejka zrobil
"Najszybszą"Najszybszą opcją jechac 85km/h za tirami i dojechac na raz do celu
No widzisz, a mi te 20kWh dalo tyle ze nie musialem za 1,5h zjezdzac do CiechocinkaPatrząc na fotkę to był MOP na A2, to nie bardzo mi pasuje do porównywania z SuC Ciechocinek, dzieli je >170km
Ionity najbliżej Ciechocinka to chyba MOP Olsze, co też mi nie pasuje jak jadę, bo to 100km różnicy i dla mnie to jak ruszam z domu, to za blisko, a jak wracam to za daleko od Łodzi i też nie ma sensu.
No widzisz, a mi jadąc A1 płn<->płd to niestety żadne Ionity nie jest po drodze (te z Twojego przypadku to gorsze niż SuC Lućmierz), a SuC Ciechocinek jest bardzo dobry (od razu ładowanie połączone z McD) - byłby idealny gdyby miał v3 i więcej stanowisk. Jak widać w przypadku różnych tras te same SuC mogą być dla różnych osób albo beznadziejne albo bardzo dobre.No widzisz, a mi te 20kWh dalo tyle ze nie musialem za 1,5h zjezdzac do Ciechocinka
Kazdy sobie po swojemu liczy, ja licze czas i beznadziejna lokalizacje i moc w ciechocinku.