Kontroler tesla

rav

Posiadacz elektryka
Można zainstalować grę na zewnętrznym dysku (np USB)?
Chcę zainstalować GTA V. Gra którą zakupiłem na steam ma 108 GB a dostępna pamięć wewnetrzna to około 70 GB

Na youtube widzę że ludzie instalują GTA V

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Można zainstalować grę na zewnętrznym dysku (np USB)?
Chcę zainstalować GTA V. Gra którą zakupiłem na steam ma 108 GB a dostępna pamięć wewnetrzna to około 70 GB

Na youtube widzę że ludzie instalują GTA V

na 100% można, musisz tylko dysk podłączyć.

miksell

Posiadacz elektryka
Podpinam się pod temat:

Kupiłem ostatnio jakiś najtańszy pad na USB za 24 zł. Generalnie działa ale wkurza mnie, że musze go wpinać w schowku do USB A. Wolałbym do USB C, ale tam nie działa z żadną przejściówką. Wymyśliłem, że w ramach zabawy kupię jakiegoś PADA bezprzewodowego na BT.
Podobno działają z Xboxa lub PS. Ale nie widzi mi się płacić 280 zł za cos co będzie użytkowane sporadycznie. Może ktoś ma sprawdzony jakiś tańszy pad na BT?

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Podpinam się pod temat:

Kupiłem ostatnio jakiś najtańszy pad na USB za 24 zł. Generalnie działa ale wkurza mnie, że musze go wpinać w schowku do USB A. Wolałbym do USB C, ale tam nie działa z żadną przejściówką. Wymyśliłem, że w ramach zabawy kupię jakiegoś PADA bezprzewodowego na BT.
Podobno działają z Xboxa lub PS. Ale nie widzi mi się płacić 280 zł za cos co będzie użytkowane sporadycznie. Może ktoś ma sprawdzony jakiś tańszy pad na BT?
Kup pada do PS4 ~100zł nówka, używki latają po olx i komisach pewnie po 30-50zł. Na BT podłączysz, ale i tak musisz go z kabla ładować ;)

miksell

Posiadacz elektryka
Kup pada do PS4 ~100zł nówka, używki latają po olx i komisach pewnie po 30-50zł. Na BT podłączysz, ale i tak musisz go z kabla ładować ;)
Musi być oryginalny od Sony czy jakikolwiek z BT? Może polecisz, coś co działa?

mm-tesla

Posiadacz elektryka

miksell

Posiadacz elektryka
Kupiłem kontroler od PS4 zamiennik (Gamepad Pad SteelDigi Steelshock 4 V2).
Działa po kablu USB, ale tym w schowku przed pasażerem.
Nie działa po USB C.
Nie działa bezprzewodowo. Tzn Tesla widzi kontroler, paruje się z nim ale nie łączy się ;-)
Ma ktoś jakiś sprawdzony działający bezprzewodowo kontroler??
oddałem, szukam dalej...

piotrazz

Posiadacz elektryka
Kupiłem kontroler od PS4 zamiennik (Gamepad Pad SteelDigi Steelshock 4 V2).
Działa po kablu USB, ale tym w schowku przed pasażerem.
Nie działa po USB C.
Nie działa bezprzewodowo. Tzn Tesla widzi kontroler, paruje się z nim ale nie łączy się ;-)
Ma ktoś jakiś sprawdzony działający bezprzewodowo kontroler??
oddałem, szukam dalej...
Ja kupiłem Sony Dual Sense do PS5. Działa bezprzewodowo i bezproblemowo w obu autach. Na Xbox’owym niestety nie udało mi się bezprzewodowo tego uruchomić, tylko kabel.

1704483146330.jpeg

miksell

Posiadacz elektryka
A jest jakiś nieoryginalny działający bezprzewodowo. Jakoś szkoda mi wydawać 350 zł na coć co użyte będzie przez kilka minut w mc;-)

Czy da sie podpiąc jakiegos PADa przez USB-C w podłokietniku?

Last edited: