na 100% można, musisz tylko dysk podłączyć.Można zainstalować grę na zewnętrznym dysku (np USB)?
Chcę zainstalować GTA V. Gra którą zakupiłem na steam ma 108 GB a dostępna pamięć wewnetrzna to około 70 GB
Na youtube widzę że ludzie instalują GTA V
Kup pada do PS4 ~100zł nówka, używki latają po olx i komisach pewnie po 30-50zł. Na BT podłączysz, ale i tak musisz go z kabla ładowaćPodpinam się pod temat:
Kupiłem ostatnio jakiś najtańszy pad na USB za 24 zł. Generalnie działa ale wkurza mnie, że musze go wpinać w schowku do USB A. Wolałbym do USB C, ale tam nie działa z żadną przejściówką. Wymyśliłem, że w ramach zabawy kupię jakiegoś PADA bezprzewodowego na BT.
Podobno działają z Xboxa lub PS. Ale nie widzi mi się płacić 280 zł za cos co będzie użytkowane sporadycznie. Może ktoś ma sprawdzony jakiś tańszy pad na BT?
Musi być oryginalny od Sony czy jakikolwiek z BT? Może polecisz, coś co działa?Kup pada do PS4 ~100zł nówka, używki latają po olx i komisach pewnie po 30-50zł. Na BT podłączysz, ale i tak musisz go z kabla ładować![]()
każdy kompatybilny do PS4 zadziałaMusi być oryginalny od Sony czy jakikolwiek z BT?
Ja kupiłem Sony Dual Sense do PS5. Działa bezprzewodowo i bezproblemowo w obu autach. Na Xbox’owym niestety nie udało mi się bezprzewodowo tego uruchomić, tylko kabel.Kupiłem kontroler od PS4 zamiennik (Gamepad Pad SteelDigi Steelshock 4 V2).
Działa po kablu USB, ale tym w schowku przed pasażerem.
Nie działa po USB C.
Nie działa bezprzewodowo. Tzn Tesla widzi kontroler, paruje się z nim ale nie łączy się ;-)
Ma ktoś jakiś sprawdzony działający bezprzewodowo kontroler??
oddałem, szukam dalej...
W TMY na 100% da się pady podłączać tylko w schowku, na pozostałych złączach można je tylko ładować. Obstawiam, że w TM3 jest tak samo.Czy da sie podpiąc jakiegos PADa przez USB-C w podłokietniku?