Kontroler tesla

Michal

Moderator
Nie wiem czy takie psu na budę, bo nie trzeba włączać apki, żeby włączyć przygotowanie do wyjazdu - wydaje się fajne i przydatne ;)

Następnym razem przy okazji przejażdżki wypróbuję.

Bronek

Pionier e-mobilności
Niby tak ale trzeba uważać, bo nie ma info o temperaturze, więc tylko to działa i czasem bez naszej wiedzy. Ja wolę albo zegarkiem, gdyż widzę zadana temperature lub aplikacja gdyż i fotele i odmrazanie itd..
Owszem każdy ma to co lubi. Dla mnie widget jest mało przydatny Mówimy o tym wiekszym! mały to mały, nikt takiego nie lubi
Fajnie by było aby się odświezał po kliknieciu a nie od razu otwierał apkę.

rav

Posiadacz elektryka
Odświeżam temat.
Jaki pad działa bezprzewodowo z nową teslą S/X?
Mam pada z xbox series X i niestety nie działa bezprzewodowo

Bronek

Pionier e-mobilności
Z tego co wiem syn sie bawił to po BT. Sprawdze, szwagierkę mam, stara baba, ale zapierdziela w strzelanki ja by byla w Gromie
Wiedzmina przeszła pare, razy itp...
Sprawdze bo ma tez chyba xboxa i 2x ps5 i jeszce kilka starych konsole Walnięta

marco_25

Posiadacz elektryka
W kwestii pada, bezprzewodowy Xbox One działa dopiero po dokupieniu odbiornika. Oryginalny od Microsoft nie zadziała (sprawdzone) po obejrzeniu kilkunastu filmików na YT zakupiłem https://a.aliexpress.com/_EvEqfHP i działa bez zarzutu. Trzeba pamiętać że w wersjach po 2022 działa tylko z usb w schowku przed pasażerem.

PawelGDZ

Posiadacz elektryka
W kwestii pada, bezprzewodowy Xbox One działa dopiero po dokupieniu odbiornika. Oryginalny od Microsoft nie zadziała (sprawdzone) po obejrzeniu kilkunastu filmików na YT zakupiłem https://a.aliexpress.com/_EvEqfHP i działa bez zarzutu. Trzeba pamiętać że w wersjach po 2022 działa tylko z usb w schowku przed pasażerem.
czyli żeby podłączyć dwa pady od Xboxa to muszę do schowka włożyć usb hub?
pady od ps5 działają bezprzewodowo po 2022?

Bronek

Pionier e-mobilności
Podłączyłem i po raz pierwszy pojechalem w tej gierce z samochodzikami i powiem ze sterując kierownicą Tesli, jest to lipa bo występuje spora nadsterownosć i mnie to zawsze wkurzalo i dzieci też Ale padem jest eksra.
WYGRALEM! :)
Czyli PS5 działa po BT

Last edited: