dawidgora
Posiadacz elektryka
Dzięki @Bartłomiej S
A tak serio to czy takie dźwięki masz na samym początku ogrzewania albo może pod koniec trasy gdy auto stygnie?Dzięki @Bartłomiej S
Ale przestaje jak wyłączasz ogrzewanie czy wentylator? U mnie tak cyka czasem wentylator ale jak idzie Spotify to i tak nie słyszę więc nie chce mi się zgłaszać do serwisu.Chyba niezależnie. Zwykle zauważam to na pierwszych światłach, kilka minut od domu, ale potem w trakcie trasy również to słyszę gdy się zatrzymuje / zwalniam na tyle że nie słychać szumu opon i powietrza.
Jeśli masz odpowiednio ujemne przyspieszenie to czerwone światła się zapalają. To chyba europejski przepis, bo coś kojarzę go z aktywnego tempomatu w VAGu.Panowie, laickie pytanie. Ale nie zdarzyło mi się jechać za sobą.
Jak to jest z rekuperacją i światłem stop?
Kiedy mamy słabą rekuperację to świeci swiatło stop?
A jak średnią i mocną?
A pytam... bo mam awersję do muskania hamulców i mrugania nimi bez wyraźnych powodów. A przynajmniej lubię to ograniczyć.
Jak sobie przybliżysz swoje autko na wizualizacji z lewej strony ekranu (choć to trudne bo prawie natychmiast widok się oddala ale jakoś można pokombinować przytrzymując paluch) to tam jest 1 do 1 odwzorowany stan Twoich świateł, łącznie ze światłami stop w czasie rzeczywistymPanowie, laickie pytanie. Ale nie zdarzyło mi się jechać za sobą.
Jak to jest z rekuperacją i światłem stop?
Kiedy mamy słabą rekuperację to świeci swiatło stop?
A jak średnią i mocną?
A pytam... bo mam awersję do muskania hamulców i mrugania nimi bez wyraźnych powodów. A przynajmniej lubię to ograniczyć.
Nie mam tesli jeszczeJak sobie przybliżysz swoje autko na wizualizacji z lewej strony ekranu (choć to trudne bo prawie natychmiast widok się oddala ale jakoś można pokombinować przytrzymując paluch) to tam jest 1 do 1 odwzorowany stan Twoich świateł, łącznie ze światłami stop w czasie rzeczywistym![]()