nabrU
Moderator
Czy przy odblokowanym samochodzie naduszenie klapki ładowania powinno ją otworzyć ? Wydawało mi się że to kiedyś działało ?
U mnie tak działa nadal przy 2023.44.30.8
Czy przy odblokowanym samochodzie naduszenie klapki ładowania powinno ją otworzyć ? Wydawało mi się że to kiedyś działało ?
Sprawdź czy nie masz w menu komunikatów o błędach. U mnie to czasem nie działa i wtedy mam powiadomienie, że klapka się nie otworzy po naciśnięciu. Nie wiem z czego to wynika, może gdzieś woda podchodzi albo coś.Czy przy odblokowanym samochodzie naduszenie klapki ładowania powinno ją otworzyć ? Wydawało mi się że to kiedyś działało ?
Czy komputer od multimediów jest w ekranie ? Chodzi mi o ten na Ryzenie. Tesla M3.
dają? trzeba braćWy tak serio...![]()
dają? trzeba brać![]()
w DE też dawali jak parę lat temu S serwisowałem, nawet i na tydzień tylko prosili nie jeździć na narty do AustriiSpoko, ale to chodzi, że u mnie dają samochód zastępczy, a nie Ubera / taxi. Co kraj to obyczaj, jak mawiają...
Na ok 12 wizyt w serwisie auto zastępcze dostałem raz.Spoko, ale to chodzi, że u mnie dają samochód zastępczy, a nie Ubera / taxi.
Jeden voucher był w DE... W sumie lepiej dla mnie, bo wolałem być zawieziony i przywieziony niż się przepychać przez berlin w godzinach szczytu samemuSpoko, ale to chodzi, że u mnie dają samochód zastępczy, a nie Ubera / taxi. Co kraj to obyczaj, jak mawiają...
No ja właśnie na 1 wizytę w Zabkach dostałem zastępczą TMY Perf. - ale ja wiedziałem, że auto zostaje na weekend. Tak czy siak fajnie się jeździło, darmowe SuC też robiły robotę.w DE też dawali jak parę lat temu S serwisowałem, nawet i na tydzień tylko prosili nie jeździć na narty do Austrii
a w PL może już sępią, tylko kilka trójek mają na placu/pod salonem - mogliby Y performance dawać, bo tych to chyba z 15-20 jesta o Y RWD nie wspominam, tyle tego stoi