nabrU

Moderator
Czy przy odblokowanym samochodzie naduszenie klapki ładowania powinno ją otworzyć ? Wydawało mi się że to kiedyś działało ?

U mnie tak działa nadal przy 2023.44.30.8

slaveq

Pionier e-mobilności
Czy przy odblokowanym samochodzie naduszenie klapki ładowania powinno ją otworzyć ? Wydawało mi się że to kiedyś działało ?

Czy komputer od multimediów jest w ekranie ? Chodzi mi o ten na Ryzenie. Tesla M3.
Sprawdź czy nie masz w menu komunikatów o błędach. U mnie to czasem nie działa i wtedy mam powiadomienie, że klapka się nie otworzy po naciśnięciu. Nie wiem z czego to wynika, może gdzieś woda podchodzi albo coś.

nabrU

Moderator
dają? trzeba brać :)

Spoko, ale to chodzi, że u mnie dają samochód zastępczy, a nie Ubera / taxi. Co kraj to obyczaj, jak mawiają...

Jogur

Fachowiec
Spoko, ale to chodzi, że u mnie dają samochód zastępczy, a nie Ubera / taxi. Co kraj to obyczaj, jak mawiają...
w DE też dawali jak parę lat temu S serwisowałem, nawet i na tydzień tylko prosili nie jeździć na narty do Austrii :)
a w PL może już sępią, tylko kilka trójek mają na placu/pod salonem - mogliby Y performance dawać, bo tych to chyba z 15-20 jest :) a o Y RWD nie wspominam, tyle tego stoi

pmlody

Pionier e-mobilności
Jeden voucher był w DE... W sumie lepiej dla mnie, bo wolałem być zawieziony i przywieziony niż się przepychać przez berlin w godzinach szczytu samemu ;)

Pepek

Posiadacz elektryka
w DE też dawali jak parę lat temu S serwisowałem, nawet i na tydzień tylko prosili nie jeździć na narty do Austrii :)
a w PL może już sępią, tylko kilka trójek mają na placu/pod salonem - mogliby Y performance dawać, bo tych to chyba z 15-20 jest :) a o Y RWD nie wspominam, tyle tego stoi
No ja właśnie na 1 wizytę w Zabkach dostałem zastępczą TMY Perf. - ale ja wiedziałem, że auto zostaje na weekend. Tak czy siak fajnie się jeździło, darmowe SuC też robiły robotę. :) Więc niektórzy zawsze voucher, a niektórzy zawsze auto zastępcze. ;) Anyway - lepiej w ogóle nie musieć dawać do serwisu.

Bronek

Pionier e-mobilności
A mi chcieli dać, a ja nie chcialem. Obce miasto, szybciej taryfą itp. Tu nawet nie chodzi o jazde ale o parkowanie itp.
Gdyby mieli inne elektryki albo dali S to z ciekawosci i owszem, a tak taryfa i heja w miasto i do znajomych, potem hotel a rano taryfa i Ząbki - pozamiatane