twizy
Zadomawiam się
Raczej, że "emergency vehicles" po prostu nie podlegają a patrole mają wybór. A Ty nie masz bo jesteś zerem.Znaczy co? to że policja i inne służby mogą mieć możliwość wyłączenia ograniczników w swoich pojazdach?
Raczej, że "emergency vehicles" po prostu nie podlegają a patrole mają wybór. A Ty nie masz bo jesteś zerem.Znaczy co? to że policja i inne służby mogą mieć możliwość wyłączenia ograniczników w swoich pojazdach?
A migacz?Miód na moje oczy:
- miał refleks, to tak jak @Norbert
- omijał zamiast hamować, to tak jak @Norbert
- za nic miał innch na drodze, przecież Ci co jadą pasami do jazdy prosto to frajerzy i ich wyprzedzić muszę bo się uduszę!
- brak wyobraźni,
- narozrabiał, nikomu krzywdy nie zrobił, sam usunął wraka z drogi, nie powodując korków i zbędnego zainteresowania gapiów.
Na minus - brak lądowania telemarkiem.
A migacz? O którym aucie mówimy? Nigdzie nie widziałem żeby ktoś miał migacz...A migacz?
Chapeau bas dla kierowcy. Nikomu nic nie zrobił, no trochę barierkę popsuł, tylko sam sobie podskoczyłMiód na moje oczy:
- miał refleks, to tak jak @Norbert
- omijał zamiast hamować, to tak jak @Norbert
- za nic miał innch na drodze, przecież Ci co jadą pasami do jazdy prosto to frajerzy i ich wyprzedzić muszę bo się uduszę!
- brak wyobraźni,
- narozrabiał, nikomu krzywdy nie zrobił, sam usunął wraka z drogi, nie powodując korków i zbędnego zainteresowania gapiów.
Na minus - brak lądowania telemarkiem.
No właśnie.A migacz? O którym aucie mówimy? Nigdzie nie widziałem żeby ktoś miał migacz...