GreenWay - no to chyba skończyła się współpraca z EV klub - brak benefitów od 1 lutego

TDEV

Zadomawiam się
Witam serdecznie. O jakiej aplikacji "EV KLUB" jest tutaj mowa? Mam konto "GW" max, ale o tych benefitach nigdzie nie czytałem....

pmlody

Pionier e-mobilności
Witam serdecznie. O jakiej aplikacji "EV KLUB" jest tutaj mowa? Mam konto "GW" max, ale o tych benefitach nigdzie nie czytałem....

luki

Pionier e-mobilności
Jutro sprawdzę. Jak się nie uda to niedaleko jest macierzysta ładowarka GW, a tam to już na 90% się uda
Uzupełniam. Dzisiaj odpaliłem PowerDot kartą GW. Nie mam tylko nic w historii ładowania. Ktoś wie kiedy to wskoczy?
ps. ładowarka, mimo ładowania mojego samochodu w apce GW cały czas świeciła na zielono (jako dostępna)

pmlody

Pionier e-mobilności
Uzupełniam. Dzisiaj odpaliłem PowerDot kartą GW. Nie mam tylko nic w historii ładowania. Ktoś wie kiedy to wskoczy?
ps. ładowarka, mimo ładowania mojego samochodu w apce GW cały czas świeciła na zielono (jako dostępna)
Czyli jak to GW, czasem działa, czasem nie :D

STMS

Pionier e-mobilności

roamingowe w GW czasami po kilku [nastu] dniach wpadają
miałem tak nie raz nie dwa

STMS

Pionier e-mobilności
7 dni minęło i kodów jak nie było tak nie ma

żegnamy się ozięble GW - jakoś dla słowaków potrafią zrobić normalną ofertę a u nas trzeba było kombinować a teraz to jest najgorsza oferta z możliwych