Przyciemnienie szyb - polecicie coś? [najlepiej śląskie]

krzyss

Pionier e-mobilności
Wracając do pierwotnego pytania: ktoś może zarekomendować jakiś warsztat w Warszawie, który już robił tesle M3 ?
Tez sie dowiem chetnie :)
Interesuja mnie tylko boczne tylne szybki + te malutkie trojkatne.

kARPIU

Fachowiec
Hej
Czy ktos oklejal juz szybe tylna i dach w tesla3? Polecacie warsztat, ktory to robi bez lamania zaczepow i tapicerki?

kARPIU

Fachowiec
są fabrycznie przyciemnione ale i tak wiele osób to robi. ja przyciemniałem tylne boczne. ale do bydgoszczy pewnie nie przyjedziesz
Sa fabrycznie przyciemnione ale jak wiesz tylna nie cala. Wyglada to troche slabo. We wrocku wrapster.pl nie podjeliby sie bez sciagania tapicerki wiec podziekowalem. Zostalem przy wszystkich bocznych. Teraz szukam do dachowych zaufanej ekipy

krzyss

Pionier e-mobilności
Sa fabrycznie przyciemnione ale jak wiesz tylna nie cala. Wyglada to troche slabo. We wrocku wrapster.pl nie podjeliby sie bez sciagania tapicerki wiec podziekowalem. Zostalem przy wszystkich bocznych. Teraz szukam do dachowych zaufanej ekipy
A gdzie robiles boczne ? Ja bym tyl sobie zrobil.

danielm

Pionier e-mobilności
jest idealnie przyciemniona moim zdaniem, dzięki temu widać cokolwiek w tylnym lusterku. fabryczne przyciemnienie jest bardzo stopniowe i ciężko bedzie dociemnić by wyglądało to dobrze, ale pewnie da się

grzywek

Zadomawiam się
Jestem umówiony na full opcję przyciemniania LR w Warszawie za kilka dni: szyby przód, bok, dach i minimalnie lampy przód i tył. Jak będzie ładnie, to wrzucę fotki :giggle:

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie kraczę ale przytaczam : znajomego uziemniono chwilowo, bo trafił na policjanta z urządzeniem pomiarowym (pod Warszawą). Zerwał z bocznych na miejscu, ale była na oko już za ciemna . Przednia niby z atestem ,ale zabrakło paru %- odpuścili , pozwolili odjechać bez zatrzymania dowodu , ale z obietnicą że zerwie . Czy zerwał -nie , bo złapali go daleko poza miejscem zamieszkania . Auto sprzedane z tą folią na przodzie i nowymi na bokach.

PS . trzeba pamiętać ,że folia ma mieć tyle % aby razem czasem z fabryczną niejednokrotnie z lekka już przyciemnioną szybą nie przekroczyła tych chyba 30% zaciemnienia.

Last edited: