Darkoblues
Zadomawiam się
Wracając do pierwotnego pytania: ktoś może zarekomendować jakiś warsztat w Warszawie, który już robił tesle M3 ?
Tez sie dowiem chetnieWracając do pierwotnego pytania: ktoś może zarekomendować jakiś warsztat w Warszawie, który już robił tesle M3 ?
są fabrycznie przyciemnione ale i tak wiele osób to robi. ja przyciemniałem tylne boczne. ale do bydgoszczy pewnie nie przyjedzieszHej
Czy ktos oklejal juz szybe tylna i dach w tesla3? Polecacie warsztat, ktory to robi bez lamania zaczepow i tapicerki?
Sa fabrycznie przyciemnione ale jak wiesz tylna nie cala. Wyglada to troche slabo. We wrocku wrapster.pl nie podjeliby sie bez sciagania tapicerki wiec podziekowalem. Zostalem przy wszystkich bocznych. Teraz szukam do dachowych zaufanej ekipysą fabrycznie przyciemnione ale i tak wiele osób to robi. ja przyciemniałem tylne boczne. ale do bydgoszczy pewnie nie przyjedziesz
A gdzie robiles boczne ? Ja bym tyl sobie zrobil.Sa fabrycznie przyciemnione ale jak wiesz tylna nie cala. Wyglada to troche slabo. We wrocku wrapster.pl nie podjeliby sie bez sciagania tapicerki wiec podziekowalem. Zostalem przy wszystkich bocznych. Teraz szukam do dachowych zaufanej ekipy
jest idealnie przyciemniona moim zdaniem, dzięki temu widać cokolwiek w tylnym lusterku. fabryczne przyciemnienie jest bardzo stopniowe i ciężko bedzie dociemnić by wyglądało to dobrze, ale pewnie da sięSa fabrycznie przyciemnione ale jak wiesz tylna nie cala. Wyglada to troche slabo. We wrocku wrapster.pl nie podjeliby sie bez sciagania tapicerki wiec podziekowalem. Zostalem przy wszystkich bocznych. Teraz szukam do dachowych zaufanej ekipy