TM3HL - adaptive headlight capabilities

pmlody

Pionier e-mobilności
W VW Dynamic Light Assist w reflektorach TOP LED działa fenomenalnie. Nie ma dużo sekcji które wygasza, ale zarówno ładnie rozsuwa wiązki jak jedziemy za kimś jak i wygasza z wyprzedzeniem miejsca w których za chwilę pojawi się pojazd. Gdy pojawia się pojazd człowiek zareagowałby może sekundę wcześniej, ale w Tesli gdy mam przycisk dotykowy od świateł na kierownicy nie byłbym w stanie szybciej reagować gdyby światła działały tak samo dobrze. Ostatnio rzeczywiście się poprawiło w Tesli ale jeszcze brakuje do konkurencji
Wygasza jak widzi czlowieka?

ypl

Pionier e-mobilności
Pewnie w starszych modelach tego już nie będzie, jak widać, elon szybko uporał się żeby dodać ten ficzer do HL, szkoda, bo do jazdy nocą mocno poprawia to bezpieczeństwo i komfort.

wyrkos

Zadomawiam się
Pewnie w starszych modelach tego już nie będzie, jak widać, elon szybko uporał się żeby dodać ten ficzer do HL, szkoda, bo do jazdy nocą mocno poprawia to bezpieczeństwo i komfort.
XD

Pepek

Posiadacz elektryka
Ktoś chyba mocno zaspany, bo o tym wątki (chyba 3 w sumie) od wczoraj biją po oczach w różnych działach forum. :p

ypl

Pionier e-mobilności
Ktoś chyba mocno zaspany, bo o tym wątki (chyba 3 w sumie) od wczoraj biją po oczach w różnych działach forum. :p
No faktycznie mam zaległości bo na urlopie nie siedziałem na forum i staram się czytać od starszych wątków :p

jarqu

Posiadacz elektryka
Nowy filmik tym razem z mgły.