GreenWay - no to chyba skończyła się współpraca z EV klub - brak benefitów od 1 lutego

STMS

Pionier e-mobilności
Proponuje spalic karte GW na tiktoku :)

pomijając sam fakt używania tiktoka ... [dzieckiem nie jestem] to uważam, że czym więcej osób wypowie abo tym szybciej zrobią nam podobne warunki jak na Słowacji

pewno gdyby to zrobił w SM jakiś "celebryta" to oferta w 1 dzień by się zmieniła ...

luki

Pionier e-mobilności
No ja mam drewnianą. Na tiktoku to ciężko, ale w kominku mogę spróbować ;)
A tak na poważnie, to jakieś przecieki? Czy już w lutym musi wystarczyć promka na 50% abo?

krzyss

Pionier e-mobilności
No ja mam drewnianą. Na tiktoku to ciężko, ale w kominku mogę spróbować ;)
A tak na poważnie, to jakieś przecieki? Czy już w lutym musi wystarczyć promka na 50% abo?
No niby ev klub ma problem techniczny… ale maja naprawic za dwa elono tygodnie ;)

STMS

Pionier e-mobilności
No niby ev klub ma problem techniczny… ale maja naprawic za dwa elono tygodnie ;)

jakoś problemu z kodami GW na niedzielne #MonthlyMeetUp nie było

pojawiły się i do niedzieli wieczór były dostępne więc to raczej nie to

dodatkowo EV klub nie odpowiada na mail i generalnie cisza o tym - normalnie jakby chcieli przemilczeć temat

KrzysztofFly

Moderator
jakoś problemu z kodami GW na niedzielne #MonthlyMeetUp nie było

pojawiły się i do niedzieli wieczór były dostępne więc to raczej nie to

dodatkowo EV klub nie odpowiada na mail i generalnie cisza o tym - normalnie jakby chcieli przemilczeć temat
A u mnie przed chwilą w aplikacji EV Klub pojawiło się info nowym beneficie (na początku miesiąca też się pojawiło, ale w benefitach nic nie było), teraz jednak w benefitach jest kod na 15kWh dla abonamentu Energia STANDARD. Nie mogę jednak w tej chwili sprawdzić czy działa, bo nie idzie się zalogować na stronę GW.

STMS

Pionier e-mobilności
15 pojawiło się też u mnie i ktoś w apce napisał, że mu działa - 20 min temu napisał

... może te 25 kWh też się pojawi ... ?

Najnowsze dyskusje