krzyss
Pionier e-mobilności
Ooo ciekawe info.Mialem to samo dopoki nie dodalem uprawnienia aplikacji do “Motion and Fitness” w iOS. Nie wiem jaki jest odpowiednik w Androidze…
Sprawdze ! Dzieki
Ooo ciekawe info.Mialem to samo dopoki nie dodalem uprawnienia aplikacji do “Motion and Fitness” w iOS. Nie wiem jaki jest odpowiednik w Androidze…
Mam iOS i mam wszystko dodane. I nadal najgorzej jest z bagażnikiem.Mialem to samo dopoki nie dodalem uprawnienia aplikacji do “Motion and Fitness” w iOS. Nie wiem jaki jest odpowiednik w Androidze…
Sprawdz czy na pewno masz w ogole na liscie uprawnien pozycje motion. U siebie musialem przeinstalowac appke zeby w ogole suwak sie pojawil.Mam iOS i mam wszystko dodane. I nadal najgorzej jest z bagażnikiem.
Mam wszystko na liścieSprawdz czy na pewno masz w ogole na liscie uprawnien pozycje motion. U siebie musialem przeinstalowac appke zeby w ogole suwak sie pojawil.
Mi się jeszcze nie zdarzyło. W poprzednim aucie właśnie problem niestabilności otwierania bezkluczykowego był najbardziej wkurzający. W Tesli po ostatnich aktualizacjach jeszcze tego nie popsuli i mam nadzieję, że nie będą tego dotykaliTestowane na kilku iPhone’ach zawsze to samo jak mam na tyłku telefon.