Soft 2024.2

jarqu

Posiadacz elektryka
Chyba się nie doczekam ciągle tkwię na wersji 2023.xxx

slaveq

Pionier e-mobilności
Wjezdza jednak 2024.2.3

Szkoda, ze UWB tylko dla nowych modeli. W starych pewnie modul BT niekompatybilny.
View attachment 16043
No dla mnie to z rzeczy które są straszne w tesli to jak masz telefon na tyłku i podejdziesz do samochodu to potrafi się nie otworzyć, najgorzej jak masz zakupy i idziesz do bagażnika i zaczynają się tańce w około.

jarqu

Posiadacz elektryka
No dla mnie to z rzeczy które są straszne w tesli to jak masz telefon na tyłku i podejdziesz do samochodu to potrafi się nie otworzyć, najgorzej jak masz zakupy i idziesz do bagażnika i zaczynają się tańce w około.
Nigdy tak nie miałem może zależy od telefonu?

kaziwich

Posiadacz elektryka
Mialem to samo dopoki nie dodalem uprawnienia aplikacji do “Motion and Fitness” w iOS. Nie wiem jaki jest odpowiednik w Androidze…

Bronek

Pionier e-mobilności
Raczej to wina telefonu. Mnie wręcz wkurza nadgorliwość Tesli z rozpoznawaniem.
Tylko gdy podchodzę z samym z smartwachem, tomczasem przymuli, ale to wina że zegarek oszczędza energię
Ps były krótkie okresy że coś im nie poszlo w którejś aktualizacji z BT ale to szybko naprawiali