Chyba im cos nie wyszlo, bo wycofuja to. Przerwalo mi sciaganie i zniknelo hehh
Chyba im cos nie wyszlo, bo wycofuja to. Przerwalo mi sciaganie i zniknelo hehh
Wielu tak ma, ja tezChyba się nie doczekam ciągle tkwię na wersji 2023.xxx
No dla mnie to z rzeczy które są straszne w tesli to jak masz telefon na tyłku i podejdziesz do samochodu to potrafi się nie otworzyć, najgorzej jak masz zakupy i idziesz do bagażnika i zaczynają się tańce w około.Wjezdza jednak 2024.2.3
Szkoda, ze UWB tylko dla nowych modeli. W starych pewnie modul BT niekompatybilny.
View attachment 16043
Nigdy tak nie miałem może zależy od telefonu?No dla mnie to z rzeczy które są straszne w tesli to jak masz telefon na tyłku i podejdziesz do samochodu to potrafi się nie otworzyć, najgorzej jak masz zakupy i idziesz do bagażnika i zaczynają się tańce w około.
Testowane na kilku iPhone’ach zawsze to samo jak mam na tyłku telefon.Nigdy tak nie miałem może zależy od telefonu?
Mialem to samo dopoki nie dodalem uprawnienia aplikacji do “Motion and Fitness” w iOS. Nie wiem jaki jest odpowiednik w Androidze…No dla mnie to z rzeczy które są straszne w tesli to jak masz telefon na tyłku i podejdziesz do samochodu to potrafi się nie otworzyć, najgorzej jak masz zakupy i idziesz do bagażnika i zaczynają się tańce w około.