CyanAppl16
Posiadacz elektryka
ABRP pokazuje coś innego, powinno mi zostać 30% przy 130, więc co to są za liczby tam?Hmmm… nawet LR nie dojedziesz do Poznania przy 140km/h. Wiec wiesz…
ABRP pokazuje coś innego, powinno mi zostać 30% przy 130, więc co to są za liczby tam?Hmmm… nawet LR nie dojedziesz do Poznania przy 140km/h. Wiec wiesz…
a kto jeździ w praktyce?Najprościej przekonać kupując jej to auto. 🤣
Ja tak zrobiłem 👍✌️😎
Tak zrobięzabierz ją na jazdę próbną - moja po jeździe próbnej namawiała mnie do zakupu LR ale bezskutecznie![]()
Przebieg na drogach lokalnych? Jakie dystanse pokunujesz jednorazowo na zimnej baterii? Auto garażowane? Jeżeli przebieg jaki podałeś jest na trasie, to przy jakiej prędkości?jako, że HL SR mam od listopada to nie powiem jak z zasięgiem w lecie. teraz zimą przejadę max 340-350 od 100% do 0%. jak Cię to nie satysfakcjonuje to bierz LR ale we pod uwagę, że wtedy nie dostaniesz dotacji bo przekroczysz limit (chyba, że masz kartę dużej rodziny)
A ja zrobiłem tak że moja nic jeszcze nie wie. Znaczy się wie że mam zamiar kupić ale nie wie że już kupione xDNajprościej przekonać kupując jej to auto. 🤣
Ja tak zrobiłem 👍✌️😎
To jest opcja ostateczna, ale na to raczej się nie zdecydujęA ja zrobiłem tak że moja nic jeszcze nie wie. Znaczy się wie że mam zamiar kupić ale nie wie że już kupione xD
Tak, tylko że to taki prezent, którego nie chceNajprościej przekonać kupując jej to auto. 🤣
Ja tak zrobiłem 👍✌️😎
2 razy trasa (po 75km w jedną stronę) do pracy i z powrotem, czyli w sumie 300km i zostaje mi baterii na jakieś 50km. jadę e7 do warszawy, ale teraz jest w trakcie remontu, więc do łomianek jakieś 55km, średnia około 100km/h, 20km po warszawie od łomianek do biura. auto garażowane.Przebieg na drogach lokalnych? Jakie dystanse pokunujesz jednorazowo na zimnej baterii? Auto garażowane? Jeżeli przebieg jaki podałeś jest na trasie, to przy jakiej prędkości?