Łączy nas wszystkich wspólna pasja do łódekHaha to też moja pasja od pewnego czasuNa szczęście już niedługo statek dotrze do celu. Szkoda że nie ma możliwości śledzenia dalszej podróży do salonu
![]()
Łączy nas wszystkich wspólna pasja do łódekHaha to też moja pasja od pewnego czasuNa szczęście już niedługo statek dotrze do celu. Szkoda że nie ma możliwości śledzenia dalszej podróży do salonu
![]()
Mnie też będzie brakować tej łódkiHaha to też moja pasja od pewnego czasuNa szczęście już niedługo statek dotrze do celu. Szkoda że nie ma możliwości śledzenia dalszej podróży do salonu
![]()
Haha to też moja pasja od pewnego czasuNa szczęście już niedługo statek dotrze do celu. Szkoda że nie ma możliwości śledzenia dalszej podróży do salonu
![]()
Na jakim dokumencie masz napisane datę produkcji, ja czegoś takiego nie znalazłem.Pytam bardziej z ciekawości, ale macie w aplikacji przewidywany termin dostawy? U mnie cały czas wisi że termin jest "do ustalenia", a w sumie drugie pytanie, kiedy poskładali wasze auta? Bo wg papierów które dostałem na maila to moje było złożone 23 grudnia
Nie. Tylko na fakturze, ale od razu mi powiedzieli, żeby się nie przywiązywać do niegoPytam bardziej z ciekawości, ale macie w aplikacji przewidywany termin dostawy? U mnie cały czas wisi że termin jest "do ustalenia", a w sumie drugie pytanie, kiedy poskładali wasze auta? Bo wg papierów które dostałem na maila to moje było złożone 23 grudnia
1. W całym procesie leasingu, byłem w DW i dostałem tam dokument o nazwie 'COC_<mój vin>' czyli "Na jakim dokumencie masz napisane datę produkcji, ja czegoś takiego nie znalazłem.
A jak znalazłeś https://ts.la/krzysztof625157
Ja płacę gotówką i nie mam jeszcze takich dokumentów.1. W całym procesie leasingu, byłem w DW i dostałem tam dokument o nazwie 'COC_<mój vin>' czyli "
CERTIFICATE OF CONFORMITY". w tym dokumencie w pozycji 0.11 jest data produkcji. Dodatkowo w tym samym dokumencie jest tabelka z parametrami View attachment 16076View attachment 16074
2. W aplikacji klikasz ikonke sześcianu. na dole ekranu Zarabianj -> poleć teraz -> ikonka udostępnienia -> kopiuj
To jest pakiet dokumentów które leasing wymaga do opłacenia zamówienia i wysłali te dokumenty zanim pieniądze poszły na ich konto. Jak ładnie poprosisz to pewnie Ci podeślą ten dokumentJa płacę gotówką i nie mam jeszcze takich dokumentów.