p0li
Pionier e-mobilności
nie znasz sie - nie konczyles fizykiTIR jadąc pusto pali 18l/100,
24t ładunku ponad 30l/100
Gabaryty czy pusty czy pełny te same
nie znasz sie - nie konczyles fizykiTIR jadąc pusto pali 18l/100,
24t ładunku ponad 30l/100
Gabaryty czy pusty czy pełny te same
nie musze sprawdzac - przez ostatnie 6 lat uzywalem ich na co dzien projektujac samochody elektryczne i wodorowe na zyczenie klientow (@pmlody - uzupelnij cv w mojej teczceNie nawiasy, tylko cudzysłowie jak coś.
Podesłałem też link, gdzie możesz sobie sprawdzić wzory i samodzielnie poszukać jak masa może wpływać na opory toczenia.
i bardzo dobrze - zyj sobie w swojej banieczce samozadowolenia i odbijaj argumenty stwierdzeniami " a u mnie dziala" "nie masz tesli to sie nie znasz" "nie stac cie" itp...Od czasu do czasu ktoś napisze coś, czego nie rozumiem i wtedy sprawdzam wpisy zablokowanych ale z Toba raz za razem przekonuję się, że nie warto![]()
Cudzysłów (odmienia się jak rów).Nie nawiasy, tylko cudzysłowie jak coś.
Zysk z rekuperacji w trasie jest żaden, więc nie zrobiłoby się mniej.Jakby TIR miał rekuperację to z 18l zrobiłoby się 21.6l przy czym TIR zwieksza mase o 200% po załdunku.
Dlatego w cudzysłowie, tak jak w rowieCudzysłów (odmienia się jak rów).
do wzięcia w cudzysłowiedo wziecia w nawiasy
Deklinacja https://pl.wiktionary.org/wiki/cudzysłówDlatego w cudzysłowie, tak jak w rowie
W cudzysłowie czy w cudzysłowiu? – Region Gdański NSZZ „Solidarność”
solidarnosc.gda.pl
do wzięcia w cudzysłowie
No to jak rów, czy nie jak rów? Bo jeśli jak rów, to jak w rowieDeklinacja https://pl.wiktionary.org/wiki/cudzysłów
Jak na me obycie z językiem to tu powinien być biernik.
, przy czym nadal trochę nie wiadomo, kto ma rację.kolokacje:
(1.2) jakiś tekst jest w cudzysłowie • wziąć / ująć coś w cudzysłów
"Rów" w bierniku to "rów".No to jak rów, czy nie jak rów? Bo jeśli jak rów, to jak w rowie![]()
J.w.przy czym nadal trochę nie wiadomo, kto ma rację.
Zależy jak kto jeździ i jaki ruch, hamowanie w 2 tonowym aucie bez rekuperacji z 130 do 90 to 170Wh. Z 140 do 0 jest 420Wh. Żeby to przemówiło to trzeba sobie wyobrazić że zarabiamy 20tys a dodatkowe 100-300zł kilka razy w miesiącu to dla nas żaden zyskZysk z rekuperacji w trasie jest żaden, więc nie zrobiłoby się mniej.