Soft 2024.2

Michal

Moderator

Bronek

Pionier e-mobilności
Wycieraczki niech zrobią, bo na początku deszczu działają jakby spały. Automatyczne ich dzilanie przy niskiej prędkości jest obecnie fatalne. Dobrze że ręczna aktywacja jest w nowych kierownicach pod kciukiem

pmlody

Pionier e-mobilności
Wycieraczki niech zrobią, bo na początku deszczu działają jakby spały. Automatyczne ich dzilanie przy nismiej prędkości jest obecnie fatalne. Dobrze że reczna aktywacja jest w nowych kierownicach pod kciukiem
Jeździłem w niedziele we w miarę stałym, lekkim deszczu pod wieczór. W sumie 400km. I u mnie to tragedia. Jak jest jasno, to nie działają. Jak jest całkowicie ciemno, to działają ok. Jak jest ciemno i są latarnie, to szalony galop. Jak jest szarówka, to podobnie jak przy całkiem ciemno, przy czym nie są wrażliwe na latarnie wtedy.

Bronek

Pionier e-mobilności
A bylo w miarę dobrze . Mam wrazenie że od czasów Tesla vision mają wszystkie te problemy . Wycieraczki, summon, parkowanie, światła. Naprawdę w 2018 19, 20, albo jie pamietam albo problem wycieraczek byl marginalny.
Ps Kiedys sie pisalo na Twitterze i Elon lub jego plenipotent odpowiadal na wszystkie niemal zarzuty i sugestie.. Poprawiali lub przynajmniej to obiecywali. A i sporo dodali na wnioski użytkowników

MarcinEV

Posiadacz elektryka
2024.2.6 właśnie leci.

jarqu

Posiadacz elektryka
Nareszcie jest, ciekawe poprawki z tym grzaniem baterii

Attachments

• Screenshot_2024-02-15-21-49-15-67.jpg
    Screenshot_2024-02-15-21-49-15-67.jpg
    951,3 KB · Liczba wyświetleń: 53