Soft 2024.2

dawidgora

Posiadacz elektryka
I bedą dalej to robić, bez końca, bo sposób detekcji deszczu jest ułomny.
Skąd ta pewność? O elektrykach też się tak mówiło, że napęd elektryczny i sposób magazynowania energii jest ułomny i że to się nigdy nie uda. O FSD też się tak mówiło, że bez radaru nie da rady itp, a na pewno widziałeś filmiki na YT jak działa FSD beta.

Ale oczywiście z tym, że wycieraczki działają słabo, się zgadzam.

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Dla mnie wycieraczki są akceptowalne. Jest duża poprawa w stosunku do stanu z września 2023.

Bronek

Pionier e-mobilności
Z wrześniem ok .... Kurde ale z, 2019, 20 21...jest na 100% gorzej.
Nigdy mi nie szorowały po suchym to mogę być nie obiektywny. Jedynie czasem zapierdzielaly za szybko.
Ale teraz to chyba oszczędzają pióra i to jedyna poprawa.

matros

Posiadacz elektryka
Tymczasem mi zaczął zasysać 2024.2.3 a już jest dostępny 2023.2.6. Będzie jak z Holiday Update gdzie dostawałem nową wersję co kilka dni bo były błędy?

pmlody

Pionier e-mobilności
Tymczasem mi zaczął zasysać 2024.2.3 a już jest dostępny 2023.2.6. Będzie jak z Holiday Update gdzie dostawałem nową wersję co kilka dni bo były błędy?
Dlatego mam update standardowy. A już też mam 2.3.

matros

Posiadacz elektryka
Dlatego mam update standardowy
Po Holiday Update też przestawiłem na standardowy. Ale widzę niewiele to pomogło skoro ciągnie 2.3 a 2.6 jest już dostępne.
No nic, pożyjemy zobaczymy. Może w 2.6 wycieraczki naprawili 🤪

pmlody

Pionier e-mobilności
Po Holiday Update też przestawiłem na standardowy. Ale widzę niewiele to pomogło skoro ciągnie 2.3 a 2.6 jest już dostępne.
No nic, pożyjemy zobaczymy. Może w 2.6 wycieraczki naprawili 🤪
Holiday miałem dwa na standard :D
44.30.2 i 44.30.9

eimi

Pionier e-mobilności
Mi dopiero wyskoczyla do pobrania 2.3, a też zmieniłem na standard po tym spamowaniu updatami ostatnio.

Czy w 2.3 matrycowe światła już działają dla wersji przedliftowej? Bo nie wiem czy mi się opłaca router wifi stawiać ;)

dawidgora

Posiadacz elektryka
Mi dopiero wyskoczyla do pobrania 2.3, a też zmieniłem na standard po tym spamowaniu updatami ostatnio.

Czy w 2.3 matrycowe światła już działają dla wersji przedliftowej? Bo nie wiem czy mi się opłaca router wifi stawiać ;)
Nie, na to jeszcze trzeba poczekać. Ludzie przypuszczają, że marzec-kwiecień.