Soft 2024.2

nabrU

Moderator
No no no. Się koledzy rozpędzają. Jeszcze się nie nauczyli, żeby nie dzielić skóry na niedźwiedziu.

Spoko, to jest tylko moje teoretyzowanie.

Niech zrobią te adaptacyjne matryce i wycieraczki i mój 'limit cudów' w 2024 od Tesli jest osiągnięty 😜

camel

Posiadacz elektryka
Weszlo u mnie 2.7
Wycieraczki inaczej chodza. Bardzo czule na zmiany. Potrafia dwa razy szybko przetrzec, po czym zwolnic itd.
Nie podejme sie oceny czy jest lepiej czy gorzej dopoki nie wymienie piór, bo mi zaczely mazac.
Z każdym kolejnym updatem ludzie piszą że coś się zmieniło, albo że już jest dobrze! albo że zepsuli wycieraczki jeszcze bardziej. A ja nie zdziwilbym się jakby przez dłuższy czas nic nie robili w tej kwestii i po prostu to działa losowo :D teraz dopiero są plotki że w końcu mają coś poprawić, może się wstrzelisz ;)

KrzysztofFly

Moderator
Niby oficjalnie nic nie wspominali o pracach przy wycieraczkach, ja jednak od piątku w zeszłym tygodniu mam 2024.2.6 i odczuwam zdecydowaną poprawę w pracy wycieraczek. Przycisku aby wymusić włączenie użyłem ze dwa razy, aż sam jestem zdziwiony. Poprzednio u mnie były strasznie leniwe i rzadko same zabierały się do pracy, więc często musiałem wymuszać przyciskiem, chociaż moim zdaniem to i tak było lepsze niż nadgorliwe, latające po suchej szybie (jak było wcześniej).

nabrU

Moderator
Wczoraj dostałem 2024.2.6 i dzisiaj jazda w deszczu i dokładnie te same wrażenia jak @KrzysztofFly
Jak dla mnie jest lepiej choć to na razie jedna trasa...