Zwyczajny nick
Zadomawiam się
To będą długieee 3 miesiąceTeraz oczekiwanie na auto to conajmniej 3 miesiace.
To będą długieee 3 miesiąceTeraz oczekiwanie na auto to conajmniej 3 miesiace.
Też o tym myślałem, na ali są po ok 12eHej, bylby ktos zainteresowany wspolnym zakupem takich przyciemniajacych naklejek zelowych? Montaz bezinwazyjny
Koszt to 28eruo + 11 euro wysylka do PL.
View attachment 30184
ale w rozmiarze explorera? masz link?Też o tym myślałem, na ali są po ok 12e
a masz pompe ciepla? wtedy przycisk bedzieCześć, mam kolejne pytanie. Czy zawsze widzicie przycisk do ręcznego włączenia optymalizacji ładowania? Ja mając 60% baterii, gdy wejdę w ustawienia ładowania, to mam informację, ze maksymalna moc, którą osiągnę to 70 kW i że to już najbardziej optymalna wartość (i faktycznie tak było). Nigdy też nie widziałem dostępnego przycisku do ręcznego grzania/przygotowania baterii. Wg instrukcji (i filmów na yt), powinien być on na dole ekranu. Czy mam coś źle ustawione? Wg krzywej przy 60% powinno być znacznie szybciej.
Hmm Nie mam, ale byłem przekonany, że pompa ciepła pozwala mi lepiej ogrzewać kabinę, a nie ma nic wspólnego z ogrzaniem baterii. Instrukcja też nic nie wspomina, by jej posiadanie było warunkiem do automatycznego/manualnego przygotowywania bateriia masz pompe ciepla? wtedy przycisk bedzie
przy 60% powinno isc cos kolo 100kW
jestem ciekaw jak nie ma pompy ciepla to jak sie nagrzewa baterie: )
To ile RWD ma moc ładowania, 135 czy 175 w końcu? Teoretycznie maksymalnie 175 tylko podobno oprogramowanie to ogranicza. AWD to oczywiście inna sprawa.