Tony_Soprano93
Nowy na Forum
no dokładnie, ja mam zamówienie z 31.12, produkcja chyba jest 16.12 (w papierach)Na pewno nie, moje auto jest z 15.12, czyli wyprodukowane wcześniej niż Twoje a odbieram później.
no dokładnie, ja mam zamówienie z 31.12, produkcja chyba jest 16.12 (w papierach)Na pewno nie, moje auto jest z 15.12, czyli wyprodukowane wcześniej niż Twoje a odbieram później.
No to wygląda, że losowo transportowane.Na pewno nie, moje auto jest z 15.12, czyli wyprodukowane wcześniej niż Twoje a odbieram później.
Mój 21 grudzień i Odbiór 27-28. A nie masz przypadkiem LR?Moje wyprodukowane 22.12, odbiór na 24.02
WystarczyAle jednak wolałbym dostać darmowe pierwsze ładowanie na SuC
Tak, ja brałem LR, może to też ma znaczenieMój 21 grudzień i Odbiór 27-28. A nie masz przypadkiem LR?
Ciekawe z tym 28.02, bo mnie informowali, że moje auto będzie dopiero 1.03.Dostawy pewnie w 100% losowe. Wyładowali w Koprze jest ich tam pare tys szuk. Biorą po koleji na lawety czy to do Ząbek czy do Katowic. Jak są na miejscu to umawiają pewny termin. Ten z SMS (termin) - to kolejne mydlenie oczu w stylu ("Szacowany" czas odbioru 2-6 tydzień w momencie składania zamówienia). Jedyne co mają to jedna data do 28.02 wszystkie mają być przetransportowane do Polski. Kto ma ma szczęście to ma. Inni 28.02+/- tydzień
. ("Będzie Pan Szczęsliwym posiadaczem najlepszego samochodu")