inter
Pionier e-mobilności
Wczoraj widziałem w Katowicach LR do odbioru.Tak, ja brałem LR, może to też ma znaczenie
Wczoraj widziałem w Katowicach LR do odbioru.Tak, ja brałem LR, może to też ma znaczenie
Ja będę wypełniał wniosek. O kontroli muszą poinformować. Rozwiązaniem jest przezroczystaPytanie z innej beczki.
Brał ktoś z dofinansowaniem ?
Jeśli tak, to naklejacie te naklejki , czy odpuszczacie?
Niby za brak naklejki są kary i trzeba zwracać dofinansowanie, ale nie wiem jak to w praktyce faktycznie wygląda .
Jak sobie pomyślę o tej wielkiej białej naklejce na tym Stealth Grey'u to już mi łzawią oczy![]()
Ja dostałem od leasingu 2 naklejki i instrkukcję. Jedna biała do naklejenia na klapę/drzwi, przezroczystą w odbiciu lustrzanym do naklejenia na szybę od środkaPytanie z innej beczki.
Brał ktoś z dofinansowaniem ?
Jeśli tak, to naklejacie te naklejki , czy odpuszczacie?
Niby za brak naklejki są kary i trzeba zwracać dofinansowanie, ale nie wiem jak to w praktyce faktycznie wygląda .
Jak sobie pomyślę o tej wielkiej białej naklejce na tym Stealth Grey'u to już mi łzawią oczy![]()
no i przyklejasz ?Ja dostałem od leasingu 2 naklejki i instrkukcję. Jedna biała do naklejenia na klapę/drzwi, przezroczystą w odbiciu lustrzanym do naklejenia na szybę od środka
sam kupujesz np na allegroA poza leasingiem? Fundusz to wysyła czy jak to działa? Widzę tam jakiś wzór do pobrania, ale mam sobie ją sam wyprodukować czy jak?
tak, przykleję tą przezroczystą na szybe, żeby sie nie rzucała się mi bardzo w oczy. Ewentualnie zastanawiałem się nad kupieniem na allegro przezroczystej bez odbicia lustrzanego i naklejenia jej na nadkole po stronie pasażera (bo tam nie widzę xD). Ale nie mam zamiaru sie bawić w jakieś unikanie naklejania, kombinowanie. Dostałem 27k w zamian za naklejkę na aucie przez 2 lata i dla mnie osobiście jest to dobry dealno i przyklejasz ?
to mnie interesuje![]()
A masz już zatwierdzoną dotację? Bo w tym wypadku jestem zdania, że dopóki dotacji nie ma na moim koncie, nie będe kleił naklejki na samochódTeż dostałem od leasingu dwie naklejki i zalecenie żeby przykleić od razu po odbiorze, wiec przyklejam 😀