Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024

inter

Pionier e-mobilności

wełna78

Zadomawiam się
Pytanie z innej beczki.
Brał ktoś z dofinansowaniem ?
Jeśli tak, to naklejacie te naklejki , czy odpuszczacie?
Niby za brak naklejki są kary i trzeba zwracać dofinansowanie, ale nie wiem jak to w praktyce faktycznie wygląda .
Jak sobie pomyślę o tej wielkiej białej naklejce na tym Stealth Grey'u to już mi łzawią oczy :D

inter

Pionier e-mobilności
Pytanie z innej beczki.
Niby za brak naklejki są kary i trzeba zwracać dofinansowanie, ale nie wiem jak to w praktyce faktycznie wygląda .
Jak sobie pomyślę o tej wielkiej białej naklejce na tym Stealth Grey'u to już mi łzawią oczy :D
Ja będę wypełniał wniosek. O kontroli muszą poinformować. Rozwiązaniem jest przezroczysta ;)

Kszychu

Pionier e-mobilności
Pytanie z innej beczki.
Ja dostałem od leasingu 2 naklejki i instrkukcję. Jedna biała do naklejenia na klapę/drzwi, przezroczystą w odbiciu lustrzanym do naklejenia na szybę od środka

bte

Zadomawiam się
A poza leasingiem? Fundusz to wysyła czy jak to działa? Widzę tam jakiś wzór do pobrania, ale mam sobie ją sam wyprodukować czy jak?

inter

Pionier e-mobilności
A poza leasingiem? Fundusz to wysyła czy jak to działa? Widzę tam jakiś wzór do pobrania, ale mam sobie ją sam wyprodukować czy jak?
sam kupujesz np na allegro

Kszychu

Pionier e-mobilności
no i przyklejasz ?
to mnie interesuje :)
tak, przykleję tą przezroczystą na szybe, żeby sie nie rzucała się mi bardzo w oczy. Ewentualnie zastanawiałem się nad kupieniem na allegro przezroczystej bez odbicia lustrzanego i naklejenia jej na nadkole po stronie pasażera (bo tam nie widzę xD). Ale nie mam zamiaru sie bawić w jakieś unikanie naklejania, kombinowanie. Dostałem 27k w zamian za naklejkę na aucie przez 2 lata i dla mnie osobiście jest to dobry deal
Też dostałem od leasingu dwie naklejki i zalecenie żeby przykleić od razu po odbiorze, wiec przyklejam 😀
A masz już zatwierdzoną dotację? Bo w tym wypadku jestem zdania, że dopóki dotacji nie ma na moim koncie, nie będe kleił naklejki na samochód