Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024

Mateeeee

Nowy na Forum
Niestety data z aplikacji, podobno laweta ma dojechać 29.02, więc zakładam że może się nie udać :)
Też mam info, że laweta dojedzie 29 lutego, w apce mam 1.03 o 11:00. Ale na infolinii powiedziano mi, że lepiej nastawić się na sobotę 2.03 … „ Szacunkowa dostawa 1-4 tyg”, zamówiona 14.12 i mamy koniec lutego 🤦🏻😂

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Ja odbierałem na początku grudnia i miałem 80% i też dostałem te 150km. Wydawało mi się, że każdy dostaje te darmowe ładowanie z automatu.
Dokładnie taka sama sytuacja u mnie, auto było naładowane do 80 a „kupon” w aplikacji na 150km i tak był 😉

inter

Pionier e-mobilności
Znajoma zamawiała Audi A4 w 2022 roku w czerwcu, a odbiór miała we wrzesień 2023. To dla tych, co czekają ponad 2 miesiące.

Last edited:

Mateeeee

Nowy na Forum
Znajoma zamawiała Audi A4 w 2022 roku w czerwcu, a odbiór miała we wrzesień 2023. To dla tych, co czekają ponad 2 miesiące.
W Audi jak i innych markach wygląda to zupełnie inaczej. W 2022 r były problemy z dostępnością części do produkcji jeszcze po COVID więc zapewne miała zapowiedziane że termin ostateczny jest bliżej nieokreślony. Tu w aplikacji podają co innego a rzeczywistość jest nieco inna i nie rozumiem po co ten zabieg. Termin przekroczony ponad dwukrotnie skoro z 4 tyg zrobiło się 11 …

SpalinowyRebel

Zadomawiam się
Zmienili mi datę odbioru na poniedziałek na 15:00, ma ktoś jakiś kontakt do Tesli żeby potwierdzić tą datę? Widzę że dziś w Katowicach są otwarci ale na infolinii dostaje informację że “biura są zamknięte”

SpalinowyRebel

Zadomawiam się
32 323 50 04
W sumie na tym numerze mam sygnał więc możesz też spróbować
Sygnał jest, ale jak wybieram opcję “3” to informacja że zamknięte 😂

Dzwoniłem na ogólny numer do Tesli z warszawy (22 307 26 45) i dostałem informację że nie da się dodzwonić dziś do Katowic bo jest weekend, ale że przekażę im żeby się ze mną skontaktowali w celu potwierdzenia, tylko że nie obiecuję że to będzie dziś. No nic pozostaje czekać 😀

bte

Zadomawiam się
Zmienili mi datę odbioru na poniedziałek na 15:00, ma ktoś jakiś kontakt do Tesli żeby potwierdzić tą datę? Widzę że dziś w Katowicach są otwarci ale na infolinii dostaje informację że “biura są zamknięte”
Rozumiem, że zmieniła się w aplikacji i nikt się nie kontaktował telefonicznie? Jakieś powiadomienie było przynajmniej na telefonie czy odkryłeś przypadkiem?

SpalinowyRebel

Zadomawiam się
Rozumiem, że zmieniła się w aplikacji i nikt się nie kontaktował telefonicznie? Jakieś powiadomienie było przynajmniej na telefonie czy odkryłeś przypadkiem?
Wczoraj dzwonili do mnie koło 21 i mówili, że na poniedziałek prawdopodobnie będzie odbiór, dziś przypadkiem odkryłem że się już się zmieniło. Będę się jeszcze kontaktować z nimi pewnie w poniedziałek, chyba że odezwą się wcześniej - niby mieli dzwonić dzisiaj