r00tku
Posiadacz elektryka
To wy macie daty w aplikacji? 😆Czy komuś zmienili datę odbioru, którą sobie każdy wybrał w aplikacji?
To wy macie daty w aplikacji? 😆Czy komuś zmienili datę odbioru, którą sobie każdy wybrał w aplikacji?
Tak, mam datę co wybrałem z linku.To wy macie daty w aplikacji? 😆
Chlapacze wyglądają tragicznie. Czy demontaż jest prosty, ktoś próbował?Auto jest wyposażone w przednie chlapacze ,które wyglądają na żywo obrzydliwie.Przez chwile myślałem ,że to takie plastiki na czas transportu ale chyba nie... ;-) Poza tym wszystko super.Właśnie instaluje aktualizacje.View attachment 16260View attachment 16261
Prosty, odpinasz spinki i tyle.Chlapacze wyglądają tragicznie. Czy demontaż jest prosty, ktoś próbował?
Te chlapacze można łatwo zdjąć albo wymienić na inne. Na AliExpress można dostać ładniejsze za 50 zł: link.Auto jest wyposażone w przednie chlapacze ,które wyglądają na żywo obrzydliwie.Przez chwile myślałem ,że to takie plastiki na czas transportu ale chyba nie... ;-) Poza tym wszystko super.Właśnie instaluje aktualizacje.
Zamówiłem je jakoś miesiąc temu, żeby były jak auto dopłynie, ale chyba się zgubiły w transporcieTe chlapacze można łatwo zdjąć albo wymienić na inne. Na AliExpress można dostać ładniejsze za 50 zł: link.
Niestety nie - na szczęście mam niecałe 20km do domu.....Dali gratis ładowanie?
Ja będę miał 12 kmNiestety nie - na szczęście mam niecałe 20km do domu.....