I wszystkie stanowiska zajęte ;-)Słoneczko świeci, ceny energii niskie. EKOEN na Reducie teraz ładowanie po 1,17PLN. Rano było jeszcze taniej:
View attachment 28380
Niedaleko CH Reduta, najbliższe rondo i po drugiej stronie Jerozolimskich jest "Hazel - Home Concept".I wszystkie stanowiska zajęte ;-)
Kurcze, teraz żałuję że nie nastawiłem budzikaSłoneczko świeci, ceny energii niskie. EKOEN na Reducie teraz ładowanie po 1,17PLN. Rano było jeszcze taniej:
View attachment 28380
następnym razem skocz na polenergię do bluecity, z plugsurfing po 1,35Taaa. ok 12stej wróciłem z trasy i chciałem się tam doładować. Było full, przynajmniej 1 auto w kolejce. Cierpliwość nie jest moją cnotą, więc zjechałem na -1 przepłacić na GreenWay'u ;-)
Tudzież na Białej Floty... przeważnie minimum jedno stanowisko jest wolne. A 1.35 PLN działa.następnym razem skocz na polenergię do bluecity, z plugsurfing po 1,35
No właśnie Hazel zawsze pusty, ale tam jest 1.99 zł najmniej do 2.19 zł najwyżej.Niedaleko CH Reduta, najbliższe rondo i po drugiej stronie Jerozolimskich jest "Hazel - Home Concept".
6 kabli CCS2, 200 kW.
Z informacji w Elocity, ten Hazel próbuje podążać za cenami z EKOEN / Reduta.
Tzn. może być 10-20gr drożej, ale z tego co widziałem, wszystkie stanowiska puste
Całkiem dobra opcja, jak pod Redutą ustawi się kolejka a zasięg auta zbiega do 0 km.
A na tą chwilę (niedziela 19:10) zupełna ciekawostka: w EKOEN Reduta prąd po 2,19; HAZEL: 1,99 zł![]()