Wojtek Wawa
Tesla Model 3 LR RWD 2025
BTW, gdy EKOEN Reduta był za 1 zł za kWh to zajęte były 4 z 6 stanowisk, więc nie zawsze była kolejka. I tam naprawę szybko idzie.
Nie wiem czy się nie skończyło po ostatniej przerwie technicznej w Polenergii - w Plugsurfing wszystkie Polenergie dziś niedostępnenastępnym razem skocz na polenergię do bluecity, z plugsurfing po 1,35
najgorzej jak się Glovo zjedzie Springami i ciumkają 7kw...BTW, gdy EKOEN Reduta był za 1 zł za kWh to zajęte były 4 z 6 stanowisk, więc nie zawsze była kolejka. I tam naprawę szybko idzie.
Wszystko ok, polenergia na szturmowej dostępna teraz, Białej Floty obecnie zajęta więc jak masz filtr na tylko dostępne to się nie wyświetli. Oby takie ceny się utrzymały, można teraz przebierać w tanich ładowarkach.Nie wiem czy się nie skończyło po ostatniej przerwie technicznej w Polenergii - w Plugsurfing wszystkie Polenergie dziś niedostępne
Patrzyłem na Polenergie w Katowicach, Odolionie i Koszalinie. Wszystkie na szaro.Wszystko ok, polenergia na szturmowej dostępna teraz, Białej Floty obecnie zajęta więc jak masz filtr na tylko dostępne to się nie wyświetli. Oby takie ceny się utrzymały, można teraz przebierać w tanich ładowarkach.
Może jestem za daleko od wymienionych, bo nadal wyświetlają mi się na szaro ("nie płynny"Wszystkie na CCS, w zachodniej i północnej Polsce są dostępne w Plugsurfing.
Koszalin też.