Ciechan
Fachowiec
Kilka moich spostrzeżeń z pierwszego dnia tm3sr+ - wcześniej miałem bmw 5 g30 2019, alfe giulie 280km, giuliette 240, mazdę 6 165km
- mega frajda z jazdy
- Autopilot działa super w trasie
- wykonanie świetne, żadnych uwag przy odbiorze
- spasowanie 4+ - ale jak na te legendy o tesli bardzo dobre
- materiały- drewno świetne, boczki super, plastiki spoko, siedzenia jakościowo 3 (skóra weganska... Jak można w ogóle coś tak nazwać, to jak rostbef z marchewki), wygodowo 4 (Alfy też 4, bmw najwyższa wersja z masażami 5)
- ergonomia, bagażniki, miejsce bardzo dobre
- zasieg - jest ok, jazdą mieszana średnia 12-14 zależy od momentu. Podany zasieg zwykle przekracza 400km
- ładowanie- na greenwayu pelne 50, na sucu trochę się zawiodłem- 78 max
- audio - między hk w giulii a hk w bmw. Lr musi być super, kiedyś aż posłucham z ciekawości. Ogólnie zadowolony.
- światła- nie są to adaptivy z bmw, ale lepsze niż w alfach. Beam działa bardzo poprawnie (diod nie ma ale ilość kamer na pewno pomaga)
- jakość ekranu świetna.
Naprawdę miałem w życiu parę aut, ciężko mi się do czegoś uczepić.
Może szczelność na wodę- opłukałem na myjnii i cały port i frunk w kroplach
- mega frajda z jazdy
- Autopilot działa super w trasie
- wykonanie świetne, żadnych uwag przy odbiorze
- spasowanie 4+ - ale jak na te legendy o tesli bardzo dobre
- materiały- drewno świetne, boczki super, plastiki spoko, siedzenia jakościowo 3 (skóra weganska... Jak można w ogóle coś tak nazwać, to jak rostbef z marchewki), wygodowo 4 (Alfy też 4, bmw najwyższa wersja z masażami 5)
- ergonomia, bagażniki, miejsce bardzo dobre
- zasieg - jest ok, jazdą mieszana średnia 12-14 zależy od momentu. Podany zasieg zwykle przekracza 400km
- ładowanie- na greenwayu pelne 50, na sucu trochę się zawiodłem- 78 max
- audio - między hk w giulii a hk w bmw. Lr musi być super, kiedyś aż posłucham z ciekawości. Ogólnie zadowolony.
- światła- nie są to adaptivy z bmw, ale lepsze niż w alfach. Beam działa bardzo poprawnie (diod nie ma ale ilość kamer na pewno pomaga)
- jakość ekranu świetna.
Naprawdę miałem w życiu parę aut, ciężko mi się do czegoś uczepić.
Może szczelność na wodę- opłukałem na myjnii i cały port i frunk w kroplach