Tak - ta sama konfiguracja i też brak VINu.Ja też zamawiałem w grudniu i nie mam jeszcze VIN-u. Czy ktoś jeszcze zamawiał LR Deep Blue(Standardowe koła, tapicerka Black, bez haka) i nie ma VIN-u?
Tak - ta sama konfiguracja i też brak VINu.Ja też zamawiałem w grudniu i nie mam jeszcze VIN-u. Czy ktoś jeszcze zamawiał LR Deep Blue(Standardowe koła, tapicerka Black, bez haka) i nie ma VIN-u?
Chodziło mi o bieżącą dostawę.Bez obaw… ja jeszcze żadnej informacji nie mam… auto zamówione 30.12.2023
Jaka konfiguracja?Ja zamawiałem 8 lutego, numer winu już mam. Niestety auto jest jeszcze w koprze i będzie za tydzień albo dwa. Wyprodukowane 7 grudnia 2023
Ja po 125 km uznałem, że te delikatne drzenia przy 100-120 km/h ustąpiło. Ale te Micheliny to jednak padaka.Podpowie ktoś po jakim przebiegu/okresie powinny się te kola uspokoić? Ja dziś byłem u wulkanizatora. Wyważył mi przód do 0/0 a było 15/30 w jednej w drugiej 5/15 ale mimo to opony mają bicie co widać dopiero na teście drogowym. Max to podobno 10 i to wtedy się nadaje jedynie na tył. U siebie miałem na jednym kole 13 a na drugim 18. Zdjęli nawet oponę. Kręcili na feldze, mierzyli… i zeszli też do 13. Nie wiem co to za jednostka. Powiedzieli że to się nie nareperuje samo i że już mieli takiego klienta z Teslą. Uspokoiło mu się dopiero po wymianie kół - bo ponoć wymienili mu całe. Nie wiem co o tym myśleć. Auto ma jeden dzień. Przejechane tyle co nic. Czekać? Zgłaszać?
Co z nimi nie tak? Z tego co patrzyłem to nie mają jakichś super parametrów, ale jak to wygląda w rzeczywistości?Ale te Micheliny to jednak padaka.
Są głośne. Jeszcze jak trafi sie szorstki asfalt, to tylko te opony słychać.Co z nimi nie tak? Z tego co patrzyłem to nie mają jakichś super parametrów, ale jak to wygląda w rzeczywistości?