Kolor lakieru to akurat stealth grey. On w każdym świetle wygląda inaczej. Też mi się podobaŁadnie wygląda cała na czarno.
Co do chlapaczy, kiedyś nie montowali. Jezdze od nowości czyli już 3 lata bez, ale wtedy wiadomo progi bardziej narażone.
Kolor lakieru to akurat stealth grey. On w każdym świetle wygląda inaczej. Też mi się podobaŁadnie wygląda cała na czarno.
Co do chlapaczy, kiedyś nie montowali. Jezdze od nowości czyli już 3 lata bez, ale wtedy wiadomo progi bardziej narażone.
Ja zamówiłem z ali takie mniejsze, te to jakieś strasznie wielkie. Zamówiłem 22.02 i już mam info z poczteksu o dotarciu do PL.Jedyny problem jaki mam z nową Tesla, to taki że jak wjeżdżam autem do garażu który jest położony na poziomie piwnicy, to delikatnie ocieram o kostkę chlapaczem, który jest ogromny. Czy da się go wymienić na coś krótszego i zgrabniejszego? Możecie mi coś polecić?
DziękujęJa zamówiłem z ali takie mniejsze, te to jakieś strasznie wielkie. Zamówiłem 22.02 i już mam info z poczteksu o dotarciu do PL.
Aktualnie oczekuje na zamówioną przeze mnie Teslę:
- Model 3 Highland LR,
- lakier Solid Black,
- czarne wnętrze,
- felgi 18',
- bez haka,
- data produkcji 23.12.2023.
Zamówienie złożone 12 lutego 2024 - dzwonił pracownik i wysłał mi linka do Inventory (polowałem na czarny lakier i chciałem coś w miarę "od ręki", a taki znaleźli mi na Glovis Solomon). VIN auta miałem już przed zakupem.
Według faktury Tesla miała być do odbioru 23 lutego 2024 w Katowicach - jednak niestety do dnia dzisiejszego nie mam potwierdzonego terminu dostawy. Samochód czeka nadal w porcie Koper w Słowenii.
Obecnie męczę infolinię o szczegóły, ale nabierają wody w usta. W dniu wczorajszym napisali ponoć do działu logistyki żeby wyjaśnić tą sytuację...
Żadne wymuszenie, auto czekało w kolejce na transport, akurat szybciej ogarneli i tylko tyle.Mały update - dzwoniłem dzisiaj do Tesla Katowice i dowiedziałem się, że mój samochód ma dotrzeć 5 marca (wtorek), a wydanie planowane jest na 6 marca (środa).
Wygląda na to, że wymuszenie maila do działu logistyki dało rezultat.
No moje ma być dzisiaj na miejscu, więc pewnie mógłbym odebrać już jutro, ale pozostałem przy sobocie.Żadne wymuszenie, auto czekało w kolejce na transport, akurat szybciej ogarneli i tylko tyle.
Żadne wymuszenie, auto czekało w kolejce na transport, akurat szybciej ogarneli i tylko tyle.
Żadne wymuszenie, auto czekało w kolejce na transport, akurat szybciej ogarneli i tylko tyle.