Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024

inter

Pionier e-mobilności

wkapica

Nowy na Forum
Odebrana 29.02 w Warszawie.
Na szczególną zasługuje fakt, że umożliwiono mi naładowanie na FULL przed wydaniem auta :)
Dodatkowo pozostaje 150 km ładowania w apce :)
Mógłbym z niej nie wysiadać :)

Attachments

• IMG_1075.jpeg
    IMG_1075.jpeg
    2,4 MB · Liczba wyświetleń: 38

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności
Widzę, że ultra red obrodziło ;)

r00tku

Posiadacz elektryka
A ja byłem tak podjarany, że aż zapomniałem się również pochwalić odbiorem w środę. Całość zajęła 15 min, zero kolejki, naładowanie 78%. Zero problemów, zero usterek. Mam tylko nadzieję, że soft poprawią w kilku miejscach.

IMG_4117.jpeg

Kszychu

Pionier e-mobilności
początkowo, na parkingu myślałem że popełniłem duży błąd z tym czarnym. Wyglądał fatalnie. Ale w świetle dziennym wygląda super. Jak chodzi o wady zauważone przy odbiorze, to mam 2 malutkie wady lakieru zgłoszone na serwis, ale to rzeczy które widać jak poświecisz na nie pod odpowiednim kątem silnym białym światłem, więc trochę czepialstwo, ale trzeba dbać o swoje :D jak chodzi o wrażenia z jazdy, to super, ale podobnie jak @inter powyżej 120 kierownica drży, chociaż po przejechaniu 50 km się ustabilizowało i chyba jest lepiej ale to jeszcze dzisiaj sprawdzę. Drobny problem z aktualizacją jeszcze się pojawił, pobieranie zatrzymało się na 100%. Reset z użyciem przycisków nie pomógł, ale udało się po wyłączeniu zasilania z poziomu menu i odczekaniu 2 minut. Jak ktoś pisał w innym wątku tylne światła trochę odstają, ale to sobie dokręcę.

Attachments

• IMG_7319.jpeg
    IMG_7319.jpeg
    987,5 KB · Liczba wyświetleń: 33

inter

Pionier e-mobilności
początkowo, na parkingu myślałem że popełniłem duży błąd z tym czarnym. Wyglądał fatalnie. Ale w świetle dziennym wygląda super. Jak chodzi o wady zauważone przy odbiorze, to mam 2 malutkie wady lakieru zgłoszone na serwis, ale to rzeczy które widać jak poświecisz na nie pod odpowiednim kątem silnym białym światłem, więc trochę czepialstwo, ale trzeba dbać o swoje :D jak chodzi o wrażenia z jazdy, to super, ale podobnie jak @inter powyżej 120 kierownica drży, chociaż po przejechaniu 50 km się ustabilizowało i chyba jest lepiej ale to jeszcze dzisiaj sprawdzę. Drobny problem z aktualizacją jeszcze się pojawił, pobieranie zatrzymało się na 100%. Reset z użyciem przycisków nie pomógł, ale udało się po wyłączeniu zasilania z poziomu menu i odczekaniu 2 minut. Jak ktoś pisał w innym wątku tylne światła trochę odstają, ale to sobie dokręcę.
Aktualizacja, włączyłem zaawansowane i pobrał zaraz 2024.7. Drżenie u mnie całkowicie ustało. Jest super dobrze.