Soft 2024.2

nabrU

Moderator
Idzie 2024.2.8, ale tylko 'minor bugs fixed'...

wojtkow

Pionier e-mobilności
Kuźwa wpadł mi 2024.2.7 (cały czas miałem 2023.44) i ludzie... Jak zrobić downgrade do wersji, którą miałem we wrześniu gdy kupiłem Teslę? Ten obecny badziew nie rozpoznaje znaku końca terenu zabudowanegi, co powoduje, że czasem i kilka kilometrów chce jechać 50 (albo i nawet 40km/h). Do tego wycieraczki włączają mi się nawet jak używam tempomatu, oczywiście na suchym, szczególnie wariowały o zmierzchu - może ich programiści myślą, że jak pomachają to jasno się zrobi?
Ogólnie to najgorszy update jaki u mnie wpadł od czasu gdy kupiłem samochód.

Pepek

Posiadacz elektryka
No właśnie pojeździłem 3 dni na 2.7 - kurde, znowu pogorszyli wycieraczki, na 2.6 były lepsze. Jak mogli to popsuć w jednej malutkiej zmianie wersji? :rolleyes:

inter

Pionier e-mobilności
No właśnie pojeździłem 3 dni na 2.7 - kurde, znowu pogorszyli wycieraczki, na 2.6 były lepsze. Jak mogli to popsuć w jednej malutkiej zmianie wersji? :rolleyes:
W tej nowej wersji częściej się włączają. Nie jakoś tragicznie często, ale jednak.

nabrU

Moderator
Hmm, dziwne to... Jak miałem 2.6 to u mnie wyraźnie lepiej chodziły wycieraczki :unsure:
Od wczoraj mam 2.8, ale jeszcze nie jeździłem...

Pepek

Posiadacz elektryka
W tej nowej wersji częściej się włączają. Nie jakoś tragicznie często, ale jednak.
No zdecydowanie i to jest dla mnie wyraźne pogorszenie. Ze 2-3 razy na trasę 0,5h się mi włączają codziennie, czy zachmurzenie, czy wieczór czy pełne słońce (jak dziś). Oczywiście mowa o jeździe na sucho, bo od wgrania 2.7 opadów u mnie 0.