Bartłomiej S
Posiadacz elektryka
W aplikacji Tesla pojawiła się promocja i za wysłanie samego zaproszenia do 3 osób można zyskać 150 punktów.
Zawsze coś 👍
Zawsze coś 👍
W wiadomościach dostalem informacje. Jak klikniesz na daną wiadomość to pojawi Ci sie takie oknoU mnie nic. Na ktorym ekranie to masz?
U mnie podobnie - punkty wpadły od razu. Tyle, że niczego nie przedłużyły bo wcześniej miałem zeroU mnie zadziałało + 150pkt. Tylko za wysłanie do trzech osób i od razu się pojawiły punkty. Jeszcze przedłużyło ważność tych które miałem już na koncie.
A u mnie nicU mnie podobnie - punkty wpadły od razu. Tyle, że niczego nie przedłużyły bo wcześniej miałem zero![]()
A miałeś wiadomość o tej akcji? Taką jak w poście @Bartłomiej S powyżej? Może nie do wszystkich wysłali.. Ostatnio znajomy zapisywał się na jazdę próbną z mojego polecenia, może np. wysyłali tylko do tych, których polecenia były użyte wcześniej? (tak tylko dywaguję)A u mnie nicWysłałem jeszcze, ale koniec eksperymentów, bo mnie zaraz ktoś mnie ze znajomych podsumuje, że naprawdę do sekty wstąpiłem
![]()
Tak - miałem wiadomość. Widzę, że przyszła w sobotę. Ale powinienem coś dostać za jazdę testową bo znajoma rozważa Y i ma się umówić na jazdę w Poznaniu.A miałeś wiadomość o tej akcji? Taką jak w poście @Bartłomiej S powyżej? Może nie do wszystkich wysłali.. Ostatnio znajomy zapisywał się na jazdę próbną z mojego polecenia, może np. wysyłali tylko do tych, których polecenia były użyte wcześniej? (tak tylko dywaguję)