chess_m
Posiadacz elektryka
U mnie tak samo. W sumie dobre i te 150 pkt na dobry początek.U mnie podobnie - punkty wpadły od razu. Tyle, że niczego nie przedłużyły bo wcześniej miałem zero![]()
U mnie tak samo. W sumie dobre i te 150 pkt na dobry początek.U mnie podobnie - punkty wpadły od razu. Tyle, że niczego nie przedłużyły bo wcześniej miałem zero![]()
Może trzeba wysłać do 3 osób które wcześniej nie dostały poleceniaTak - miałem wiadomość. Widzę, że przyszła w sobotę. Ale powinienem coś dostać za jazdę testową bo znajoma rozważa Y i ma się umówić na jazdę w Poznaniu.
To na pewno.Może trzeba wysłać do 3 osób które wcześniej nie dostały polecenia
A może by to na numery telemarketerów wysyłaćA u mnie nicWysłałem jeszcze, ale koniec eksperymentów, bo mnie zaraz ktoś mnie ze znajomych podsumuje, że naprawdę do sekty wstąpiłem
![]()
U mnie to samo.Ja wysłałem 2 razy po trzy polecenia i nic nie wpadło. Nie dostałem wiadomości.
ja wysłałem i nic. nie miałem wcześniej wiadomości. liczyłem na to, że to z automatu wskoczy, a jeszcze nie dostałem tej specjalnej wiadomości..Dziś w aplikacji zauważyłem wiadomość z tym 150 pkt, wybrałem 3 razy numer z książki, przekierowało mnie do apki od smsów z wypełniona treścią ale nie wysyłałem i dostałem 150pkt. Dobry biznes gdy najtańsza rzecz do odebrania kosztuje 400![]()