Zdobądź 150 punktów za wysłanie zaproszenia do 3 osób

Maxxxx

Zadomawiam się
Też to zrobiłem i najfajniejsze że przedłużyło mi to ważność pkt o rok. Mam 5000 za zakup rok temu i liczę że znajdę kogoś kto kupi auto z mojego polecenia i zarobię w końcu na boosta 😎 Najgorsze że nie robię nic żeby taki ktoś się znalazł 😁 ps. A może ktoś chętny...☺️

Pabloss

Posiadacz elektryka
A ja wysłałem do 3 osób i nie dostałem.
P.S. wysyłaliście to w jednej wiadomości do 3 osób czy w osobnej wiadomości do każdej osoby ?

zibizz1

Pionier e-mobilności
Może już sie skończyło.
1. wchodzisz w wiadomości wybierasz tą "Wyślij 3 polecenia ..."
2. Klikasz "Poleć teraz"
3. Na górze strony z kontaktami masz pasek na kórym pokazane jest ile możesz zdobyć punktów (tego już nie ma), po kliknieciu w Poleć i powrocie do aplikacji pasek się uzupełniał o 1/3

Last edited:

Jaceq

Pionier e-mobilności
A ja wysłałem do 3 osób i nie dostałem.
P.S. wysyłaliście to w jednej wiadomości do 3 osób czy w osobnej wiadomości do każdej osoby ?
Kluczowe jest czy miałeś wiadomość od Tesli o tej akcji. Wg mnie to nie było globalnie, poszło do wybranych osób. Ale wg jakiego klucza to nie mam pojęcia.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Kluczowe jest czy miałeś wiadomość od Tesli o tej akcji. Wg mnie to nie było globalnie, poszło do wybranych osób. Ale wg jakiego klucza to nie mam pojęcia.
Moim zdaniem klucz był taki że po zdobyciu tych 150pkt nie można było osiągnać 400pkt żeby starczyło na cokolwiek w sklepie:)

JM&JM

Posiadacz elektryka
Ja dostałem wiadomość od Tesli, wysłałem do 3 osób i nic nie dostałem :(

zibizz1

Pionier e-mobilności
Bo to pewnie było na kilka dni żeby ktoś puścił zamówienie i odebrał do końca marca, teraz już nie ma sensu, bo jak zamowi w ten weekend to mała szansa że odbierze.

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
Bo to pewnie było na kilka dni żeby ktoś puścił zamówienie i odebrał do końca marca, teraz już nie ma sensu, bo jak zamowi w ten weekend to mała szansa że odbierze.
Bardzo możliwe, że to była szybka akcja.

Ja się ucieszyłem bo moje pierwsze punkty 👌

Rafalski

Posiadacz elektryka
Nie wiem czy to tylko na androidzie ale wcale nie trzeba wysyłać. Wystarczy wybrać jakiś kontakt, przekieruje do wysłania wiadomości ale jej nie wysyłacie i wracacie do appki. U mnie zaliczyło.

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
Nie wiem czy to tylko na androidzie ale wcale nie trzeba wysyłać. Wystarczy wybrać jakiś kontakt, przekieruje do wysłania wiadomości ale jej nie wysyłacie i wracacie do appki. U mnie zaliczyło.
Ja wysłałem do siebie, do żony i na numer służbowy. Także wystarczyło 😅