Tesla Model Y - gadżety

Riki83

Zadomawiam się
to samo pomyslalem.... zamszyk niepotrzebnie zdrapalem :) haha

no ale kupie nowy a ten element co mi zostanie na gorny schowek wytne pod knob.....

a ten plik svq gdzie znalazles? ja nie widze :/ ich forum to jakies ukryte??:)

Jaceq

Pionier e-mobilności
BTW, kiedy zamawiałeś swojego knoba i kiedy dostałeś jakieś info, że idzie i kiedy dojdzie? Pytam, bo zamówiłem swojego 22.02 i po potwierdzeniu zamówienia do dziś cisza.
Obecnie ogarniają zamówienia z listopada. Masz u nich na stronie timeline: Link . Wg harmonogramu zamówienia z lutego będą wysyłane w drugiej połowie kwietnia..

itguy

Posiadacz elektryka
to samo pomyslalem.... zamszyk niepotrzebnie zdrapalem :) haha

no ale kupie nowy a ten element co mi zostanie na gorny schowek wytne pod knob.....

a ten plik svq gdzie znalazles? ja nie widze :/ ich forum to jakies ukryte??:)

plik był gdzieś na tym forum... :D ale gdzie to Ci nie powiem, ale zapytam ich

Riki83

Zadomawiam się
ja żaluje ze rozebralem zamszyk :) kolor sie strasznie rozni.
zamowilem nową naklejke - ma byc pod kolor knoba.... odpisali mi - enhauto firma. ze to ich najwiekszy problem bo kazda tesla ma inny kolor plastikow... doslownie tak napisali :) strasznie to denerwuje... wiec wole ten zamszyk miec jak mialem. ale kolor taki wlasnie steel black - jak to ma knob.,

Hermes

Posiadacz elektryka
Nie wiem czy to prawda czy ściema - może sami mają problem z dostawcą/producentem tego plastiku i doborem koloru. Bo jeśli "każda Tesla ma inny kolor", to co jak sobie uszkodzisz pokrywę, kupisz nową w Tesli, zapłacisz za nią i.... - będzie inna?

Abstrahując od powyższego - to powinni dodawać np. zestaw 3 oklein: stalowa, drewnopodobna i np. zamsz - na całą konsolę, łącznie z Knobem, żeby każdy kto faktycznie ma inny kolor mógł sobie okleić :)

itguy

Posiadacz elektryka
Nie wiem czy to prawda czy ściema - może sami mają problem z dostawcą/producentem tego plastiku i doborem koloru. Bo jeśli "każda Tesla ma inny kolor", to co jak sobie uszkodzisz pokrywę, kupisz nową w Tesli, zapłacisz za nią i.... - będzie inna?

Abstrahując od powyższego - to powinni dodawać np. zestaw 3 oklein: stalowa, drewnopodobna i np. zamsz - na całą konsolę, łącznie z Knobem, żeby każdy kto faktycznie ma inny kolor mógł sobie okleić :)
to prawda niestety, bawię się w wydruki 3d i po mimo że kupuje dobre filamenty to między rolkami prawie zawsze jest spora różnica w kolorze i potem ktoś kto kupuje wydruk marudzi że z poprzedniej serii był inny odcień.
Tak samo jest przecież z kolorem lakieru. Ile lakiernik musi się na kombinować żeby zgubić różnicę teoretycznie takiego samego koloru. Tesla tu nie jest winna, po prostu tak jest i już.