BTW, kiedy zamawiałeś swojego knoba i kiedy dostałeś jakieś info, że idzie i kiedy dojdzie? Pytam, bo zamówiłem swojego 22.02 i po potwierdzeniu zamówienia do dziś cisza.Dzisiaj dostawa mojego, dam znać jak to u mnie będzie wyglądać
Obecnie ogarniają zamówienia z listopada. Masz u nich na stronie timeline: Link . Wg harmonogramu zamówienia z lutego będą wysyłane w drugiej połowie kwietnia..BTW, kiedy zamawiałeś swojego knoba i kiedy dostałeś jakieś info, że idzie i kiedy dojdzie? Pytam, bo zamówiłem swojego 22.02 i po potwierdzeniu zamówienia do dziś cisza.
to samo pomyslalem.... zamszyk niepotrzebnie zdrapalemhaha
no ale kupie nowy a ten element co mi zostanie na gorny schowek wytne pod knob.....
a ten plik svq gdzie znalazles? ja nie widze :/ ich forum to jakies ukryte??![]()
Dlaczego na allegro nie kupisz? Od reki.Obecnie ogarniają zamówienia z listopada. Masz u nich na stronie timeline: Link . Wg harmonogramu zamówienia z lutego będą wysyłane w drugiej połowie kwietnia..
Zamawiałem 5 tygodni temu - nie było na allegro, nawet bez faktury + miałem do nich 10% zniżki. Teraz pewnie bym brał z allegro, a tak sobie poczekam.Dlaczego na allegro nie kupisz? Od reki.
I fravat23
to prawda niestety, bawię się w wydruki 3d i po mimo że kupuje dobre filamenty to między rolkami prawie zawsze jest spora różnica w kolorze i potem ktoś kto kupuje wydruk marudzi że z poprzedniej serii był inny odcień.Nie wiem czy to prawda czy ściema - może sami mają problem z dostawcą/producentem tego plastiku i doborem koloru. Bo jeśli "każda Tesla ma inny kolor", to co jak sobie uszkodzisz pokrywę, kupisz nową w Tesli, zapłacisz za nią i.... - będzie inna?
Abstrahując od powyższego - to powinni dodawać np. zestaw 3 oklein: stalowa, drewnopodobna i np. zamsz - na całą konsolę, łącznie z Knobem, żeby każdy kto faktycznie ma inny kolor mógł sobie okleić![]()