skyactivwalker
Pionier e-mobilności
U mnie dalej nic. O święty Elonie daj upgrade!
O mnie teżU mnie dalej nic. O święty Elonie daj upgrade!
U mnie jest standard i zaawansowana.A macie zaznaczoną opcję pobierania stabilnej wersji czy bleeding edge?
No o to mi chodziło, ale nie chce mi się za każdym razem biegać do garażu sprawdzać jak nazywa się dane ustawienieU mnie jest standard i zaawansowana.
Mialem przy dwóch aktualizacjach standard i szybko wpadły, teraz zaawansowane i nic. Wczoraj było powiadomienie po 22.00, ale rano już nie było co ściagać.No o to mi chodziło, ale nie chce mi się za każdym razem biegać do garażu sprawdzać jak nazywa się dane ustawienie
Ja jestem na opcji standardowej i zastanawia mnie jak duża jest różnica czasowa pomiędzy tymi opcjami
Zawsze mnie ciekawi jak to działa. Czy ja puszczają do 10% floty to jest to już przypisane pod konkretny numer VIN czy może pierwsze 10% floty, które zdąży sprawdzić czy ma dostępną aktualizacje? A może 10% floty podpięte pod WIFI?Mialem przy dwóch aktualizacjach standard i szybko wpadły, teraz zaawansowane i nic. Wczoraj było powiadomienie po 22.00, ale rano już nie było co ściagać.
Jak odbierałem samochód juz było info do ściagnięcia aktualizacji, a nie był podpięty pod WiFi. Więc info dostaje po LTE, dopiero WiFi pozwala pobrać.Zawsze mnie ciekawi jak to działa. Czy ja puszczają do 10% floty to jest to już przypisane pod konkretny numer VIN czy może pierwsze 10% floty, które zdąży sprawdzić czy ma dostępną aktualizacje? A może 10% floty podpięte pod WIFI?