2024.8

chess_m

Posiadacz elektryka
U mnie wczoraj pojawiła się aktualizacja w aplikacji, poszedłem do auta podłączyć WiFi, sprawdziłem dostępność w samochodzie - brak. Sprawdzam w aplikacji - zniknęła.
Ale mam obecnie 2024.8.4, więc nie płaczę. :D
U mnie już zaciągnięta. Teraz tylko muszę znaleźć pretekst aby gdzieś pojechać wieczorem.

JM&JM

Posiadacz elektryka
Mam i ja 😀 Wieczorem trzeba będzie sprawdzić

chess_m

Posiadacz elektryka

inter

Pionier e-mobilności
U mnie wczoraj pojawiła się aktualizacja w aplikacji, poszedłem do auta podłączyć WiFi, sprawdziłem dostępność w samochodzie - brak. Sprawdzam w aplikacji - zniknęła.
Ale mam obecnie 2024.8.4, więc nie płaczę. :D
To samo miałem w czwartek, tylko ja mam 2024.7.

nabrU

Moderator
U mnie też doopa :confused:. Zmieniałem ze 'Standard' na 'Advanced' bo a nóż się zaciągnie, ale tylko sprawdziło czy nie ma aktualizacji i stwierdziło, że wszystko jest 'up to date'

1711801517971.jpeg

jnsk3k

Zadomawiam się
Dostałem wczoraj, i byłem pojeździć w nocy.
Na nie-autostradach działają ekstra, byłem pod dużym wrażeniem.
Na autostradzie bardzo zachowawczo, jak jest ciągły ruch z przeciwka to bardzo niechętnie doświetla pas przed nami, nawet jak nic na nim nie ma, właściwie tylko pobocze trochę. Ale lepiej tak, niż jakby miały kogoś oślepiać.
Na pewno mogę powiedzieć że nie oślepia aut z przeciwka, nawet na autostradzie.
Generalnie jestem pod dużym wrażeniem, że nawet jak są barierki to widzi jakoś te auta z przeciwka, nawet jak ich światła są zasłonięte barierką. Jechałem niby tylko 15 min autostradą, ale ruch był sporty i ani raz nikt mi nie mrugnął.

Piotr Paweł

Zadomawiam się
Dostałem wczoraj, i byłem pojeździć w nocy.
Na nie-autostradach działają ekstra, byłem pod dużym wrażeniem.
Na autostradzie bardzo zachowawczo, jak jest ciągły ruch z przeciwka to bardzo niechętnie doświetla pas przed nami, nawet jak nic na nim nie ma, właściciele tylko pobocze trochę. Ale lepiej tak, niż jakby miały kogoś oślepiać.
Na pewno mogę powiedzieć że nie oślepia aut z przeciwka, nawet na autostradzie.
Generalnie jestem pod dużym wrażeniem, że nawet jak są barierki to widzi jakoś te auta z przeciwka, nawet jak ich światła są zasłonięte barierką. Jechałem niby tylko 15 min autostradą, ale ruch był sporty i ani raz nikt mi nie mrugnął.
Dziś wypróbuję, bo już mam wgrane. Czy w mieście również jeździ na drogowych jak dotychczas?

inter

Pionier e-mobilności

jnsk3k

Zadomawiam się
Czy w mieście również jeździ na drogowych jak dotychczas?

Coś na pewno zmienili, przez całe miasto nie włączył mi długich ani raz. Na autostradzie wyłącza też długie na oświetlonych fragmentach, w miejscach gdzie pamiętam że tego nie robił dawniej.