L
Lukadz
Gość
Witam czy jest mozilwosc dodanie drugiego kierowcy z drugim telefon jeśli tak proszę o ninstrukcje. Auto w leasingu
Problem polega na tym że mi automatycznie w salonie powiązano aplikacje telefonu jako kluczyk . Żona zainstalowała aplikacje i auto nie widnieje a ja w swojej aplikacji ie mam możliwości zaproszenia żeby mogła mieć kluczyk... podobno trzeba się skontaktować z leasingiem tylko nie wiem co to ma pomóc?instrukcja wszystko Ci powie:
A leasing odbierał auto i dali Ci dostęp czy Ty? Leasing zamawiał na swój e-mail czy Ty?Problem polega na tym że mi automatycznie w salonie powiązano aplikacje telefonu jako kluczyk . Żona zainstalowała aplikacje i auto nie widnieje a ja w swojej aplikacji ie mam możliwości zaproszenia żeby mogła mieć kluczyk... podobno trzeba się skontaktować z leasingiem tylko nie wiem co to ma pomóc?
A leasing odbierał auto i dali Ci dostęp czy Ty? Leasing zamawiał na swój e-mail czy Ty?
Właściciel auta( zamawiający) może dodać kolejnych kierowców
Rozumiem ale chcialbym skorzystać z możliwości że żona wsiadając do samochodu nie musi nic wciskać w profilach a samochod rozpozna jej kluczyk w telefonie i ustawi jej profil siedzenia itpMy jezdzimy od zawsze na jednym koncie a tylko w aucie mamy inne profile, czyli apka jest na kilku telefonach zalogowana tym samym mailem.
Tak wygodniej bo zawsze kierowca dodany ma mniejsze uprawnienia.
Tesle prywatne
Do tego nie musi być oddzielnych kont. Urządzenie/karta jest kluczykiem powiązanym z profilem.Rozumiem ale chcialbym skorzystać z możliwości że żona wsiadając do samochodu nie musi nic wciskać w profilach a samochod rozpozna jej kluczyk w telefonie i ustawi jej profil siedzenia itp
A z poziomu samochodu a nie aplikacji w zakładce blokady tam gdzie masz listę kluczyków czyli Twoje dwie karty i telefon nie możesz dodać kolejnego telefonu (lewy górny róg "dodaj kluczyk")?Rozumiem ale chcialbym skorzystać z możliwości że żona wsiadając do samochodu nie musi nic wciskać w profilach a samochod rozpozna jej kluczyk w telefonie i ustawi jej profil siedzenia itp
Jeśli wsiądzie jako kierowca i np jako pierwsza to profil się sam na nią ustawi.Rozumiem ale chcialbym skorzystać z możliwości że żona wsiadając do samochodu nie musi nic wciskać w profilach a samochod rozpozna jej kluczyk w telefonie i ustawi jej profil siedzenia itp