eva dywaniki, możesz poprosić o dzieloną matę bagażnika. Mata trzyma się dobrze na rzepach więc używasz tych pokryw tak jakby nie było na nich dywanika.Panowie i panie czy mógłby ktoś polecić matę do bagażnika co by można było korzystać z dwóch schowków pod podłogą? Szczególnie problemem jest korzystanie z tego bliżej siedzeń.
Jak z jakością dociągu? Ma zabezpieczenia przed ucieciem palucha? Podzielisz się linkiem? Chyba sobie zamówię bo ostatnio nadzwyczaj często korzystam z frunka.Dorzuciłem dzisiaj u siebie dociąg maski frunka i dodatkowe oświetlenie. Z montażem poszło sprawnie i generalnie mogę polecić te dodatki, tym bardziej że były tanie. Za mechanizm dociągu zapłaciłem z przesyłką 235 zł a za leda 58 zł.
Generalnie chińczyk przysłał trochę inny model niż miał na zdjęciu ale najważniejsze że działaJak z jakością dociągu? Ma zabezpieczenia przed ucieciem palucha? Podzielisz się linkiem? Chyba sobie zamówię bo ostatnio nadzwyczaj często korzystam z frunka.
Zawsze można sprawdzić na marchewce tak jak panowie z Throttle House sprawdali Cybertrucka ;-) Wyniku nie będę zdradzał tym, którzy nie mieli jeszcze okazji widzieć.Generalnie chińczyk przysłał trochę inny model niż miał na zdjęciu ale najważniejsze że działa
Co do zabezpieczenia przed ucięcięm palucha to nie sprawdzałem i nie zamierzam, szkoda narażać palucha. Ale po obserwacji urządzenia stwierdzam że takiego zabezpieczenia najpewniej nie ma, raczej bym się na to nie nastawiał.
Zawsze można sprawdzić na marchewce tak jak panowie z Throttle House sprawdali Cybertrucka ;-) Wyniku nie będę zdradzał tym, którzy nie mieli jeszcze okazji widzieć.
ale da się w razie czego normalnie dopchnąć? zarzuć linkiem do chińczyka?Zamontowałem ssaka ciągnącego. Działa. I zamyka po 2 minutach automatycznie, jak odblokuję, ale nie otworzę frunk.
Polecam, jak ktoś pisał - zaznaczyć, obrysować oryginalne miejsce mocowania mechanizmu i śrub.
Do tego jak już zamontujecie, to można sprawdzić na innym zasilaniu czy działa (ja podpiąłem inny aku), ale jak zobaczycie, że dociąga dużo za mocno, to bez zamontowanego plastikowego frunka tak jest, bo nie ma oporu uszczelek.
Co do montażu, ja jestem techniczny, ale za pierwszym razem nic nie jest - jak pisze chińczyk - "bardzo łatwe i szybkie". W zasadzie przed zdemontowaniem nawet nie ma pewności czy nowy mechanizm zastępuje oryginalny czy dokłada się jako drugi (to drugie oczywiście). I tak krok po kroku.
Za drugim razem można z zamkniętymi oczami "w 5 minut" montować. Ale za pierwszym tak nigdy nie jest.
Działa.
Ciekawe jak długo - oby jak najdłużej.Zobaczymy.
![]()